TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:20 Antoon Van Dyck, roem en rivaliteit in de Vlaamse barok
Antoon van Dyck (1599-1641), bekend om zijn portretten, was de beste en meest ambitieuze leerling van Peter Paul Rubens. Zijn leermeester was zijn grote voorbeeld, maar hij leed ook onder de verstikkende invloed die Rubens op hem had.
«
»
18:15 Yorkshire Firefighters
De brandweer in Dewsbury wordt opgeroepen om David te helpen, die in de tachtig is. Hij heeft dringend medische behandeling nodig, maar paramedici kunnen zijn huis niet in. Het team uit Bradford is opgeroepen voor meldingen van rook in de kelder.
«
»
19:15 Ruiters
Pieter Devos en Niels Bruynseels zijn boezemvrienden sinds de Olympische Spelen van Tokio in 2020. Wat voor de een uitdraaide op de grootste prestatie uit zijn carrière, werd een nachtmerrie voor de ander.
«
»
20:00 Terzake Kies24
De vraag: "Welke antwoorden bieden politici op de grote uitdagingen voor onze samenleving?".
«
»
21:00 Jan Ullrich, de opgejaagde
Het is 2022. 25 jaar na zijn overwinning in Parijs is Jan Ullrich hier terug, op de laatste dag van de 109e Ronde van Frankrijk. Hier vierde de atleet uit Rostock de grootste overwinning van zijn carrière.
«
»
21:50 Candy
Documentaire over de wereldberoemde saxofonist Candy Dulfer. Ze heeft een hechte band met haar ouders, die een grote rol hebben gespeeld in haar carrière. Candy heeft opgetreden met supersterren als Prince, David Stewart, Van Morrison en Pink Floyd.
«
»
23:00 De Afspraak Kies24
Phara de Aguirre blikt in de twee weken voor 9 juni met twee wisselende politieke watchers en een gast uit de actualiteit terug op de campagnedag. Elke dag wordt er ook gekeken wat er in de campagne aan de andere kant van de taalgrens gebeurt.
«
»
23:35 Extra Life: A Short History of Living Longer
Maatschappelijk engagement en gedragsveranderingen tijdens hedendaagse gezondheidscrisissen als COVID-19 zijn van cruciaal belang om levens te redden. De juiste boodschap overbrengen en de juiste keuzes aanmoedigen zijn daarbij al het halve werk.
«
»
00:25 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers