TVgids - FOX

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Een comedyserie waarin een selectie van de meest komische internetfilmpjes de revue passeert.
«
»
06:00 Superstore
Amy organiseert een evenement voor het goede doel, maar dat dreigt in het honderd te lopen als Jeff terugkomt en Glenn zijn collega's wil helpen. Garrett wil Dina laten zien hoe intelligent hij is.
«
»
06:20 Superstore
Als Amy haar baby meeneemt naar de winkel, krijgt ze schoon genoeg van alle kritiek op haar ouderschap. Glen roept de hulp van Jerusha in. Garrett helpt Dina bij haar eerste afspraak met haar vriend.
«
»
06:40 Superstore
Als Carol terugkeert in de winkel, heeft Amy het probleem dat een aantal werknemers niet met Carol wil werken. Jonah probeert de actievoerders die voor hoger loon strijden ervan te overtuigen dat hij ze steunt.
«
»
07:00 Superstore
Amy wordt door Jonah uitgenodigd om samen met hem en zijn broer te gaan lunchen maar ze verbaast zich nogal over hun verhouding. De nieuwe vriend van Dina komt onverwachts langs op haar werk.
«
»
07:20 Superstore
Als Mateo en Cheyenne het niet eens kunnen worden over de viering van haar verjaardag, roept ze de hulp van Bo in. Glenn speelt voor matchmaker, en Dina helpt Amy iets geheim te houden voor Jonah.
«
»
07:40 Tiny House Hunting
Jenna en Scott zijn starters. Ze zijn het erover eens dat een tiny huis ideaal is voor wat zij willen, maar dat is wellicht ook het enige waar ze het over eens zijn.
«
»
08:00 Tiny House Hunting
Patrick en Sarah runnen hun eigen productiebedrijf waar ze van houden en reizen. Nu zijn ze klaar voor het grootste avontuur van hun leven, namelijk investeren in een tiny house.
«
»
08:25 Tiny House Hunting
Maura en Scott en zijn de trotse ouders van hun dochtertje Beatrice. Ze hebben met volle teugen genoten van het bruisende, culturele leven in New York, maar nu wil Maura graag terug naar Charleston.
«
»
08:45 Tiny House Hunting
Elisabeth McKetta en haar man James Stead willen allebei een tiny house, maar dat willen ze allebei om totaal verschillende redenen.
«
»
09:05 Tiny House Hunting
Keith en Rob zijn verliefd geworden op de wijnstreek in CaliforniŽ en willen zich daar permanent in een tiny house vestigen.
«
»
09:25 Tiny House Hunting
Op zijn dertigste is Jon aan zijn eerste koopwoning toe, maar de huizen in Honolulu zijn razend duur. Jon heeft zijn oog laten vallen op een stijlvol tiny appartement dat nog enigszins betaalbaar is.
«
»
09:45 Tiny House Hunting
Carleigh en Kevin willen dicht bij het strand wonen, en om dat mogelijk te maken zijn ze bereid om tiny te gaan wonen.
«
»
10:10 Storage Wars
De kopers reizen af naar Laguna Nigel, CaliforniŽ, waar Jarrod en Brandi willen scoren. Barry laat ondertussen de concurrentie ver achter zich en een nieuwe koper arriveert.
«
»
10:35 Storage Wars
De sfeer is om te snijden tussen de opslagruimtes in Montebello. Jarod en Brandi verlaten de veiling met de wens maar nooit gekomen te zijn.
«
»
11:00 Storage Wars
De kopers gaan naar Westminster, CaliforniŽ voor een veiling. Darrell en Brandon ontmoeten een legende. Barry wint een stukje folklore en boekt een record.
«
»
11:25 Storage Wars
De bieders gokken op units in Gardena, waar Darrell veel geld biedt op een box vol gympen. Groentje Jeff ontdekt een souvenir uit de Koude Oorlog.
«
»
11:50 Storage Wars
De kopers verwachten geweldige boxen in de rijke buurt van Lancaster. Jarrod raakt overmoedig en dit ergert Brandi. Darrell ontdekt zijn vrouwelijke kant.
«
»
12:15 Storage Wars
Jarrod en Brandi hebben geen geluk tijdens veilingen in Orange County. Dave is al een tijdje niet meer gezien. Is dit z'n kans om helemaal terug te keren?
«
»
12:40 American Pickers
Een overgevoelige verzamelaar maakt het de jongens niet makkelijk, terwijl Danielle naar New York gaat voor een veiling van muziekmemorabilia.
«
»
13:35 American Pickers
Als de mannen een enorme Roadster uit 1929 niet veilig met een 100 jaar oude lift naar beneden krijgen, gaan ze voor 20.000 dollar het schip in.
«
»
14:30 American Pickers
Na een supervondst op een landgoed van 10 hectare kammen de mannen de grootste verzameling memorabilia uit die ze ooit hebben gezien.
«
»
15:30 American Pickers
De mannen bekijken heel zeldzame motoronderdelen achter een verstopte muur en ontdekken een uniek vliegtuigonderdeel: een propeller, die een link met Charles Lindbergh heeft.
«
»
16:25 American Pickers
De mannen willen op een unieke locatie iets kopen van een echte klusser, maar deze maakt een deal onmogelijk.
«
»
17:20 American Pickers
In Detroit neemt Frank veel risico als hij iets geweldigs tegenkomt. Mike krijgt een Purple Heart, en een heel bijzondere taak.
«
»
18:10 NCIS: New Orleans
Het NCIS-team vindt een verband tussen de New Orleans Police Department en een internationale drugsbende. Lasalle onderzoekt een voormalige collega. Rita vindt een aanwijzing die de burgemeester in verband brengt met een illegale activiteit.
«
»
19:05 NCIS: New Orleans
Pride luistert burgemeester Hamilton af. Het NCIS-team onderzoekt de diefstal van marinewapens bij een treinoverval.
«
»
20:00 The Net
Het team van Toscana FC heeft een nieuwe coach die met zijn esoterische aanpak op veel weerstand stuitte. De drie nederlagen op rij maken de fans boos. Anderen vinden de trainer en zijn werkwijze een stap vooruit.
«
»
21:05 The Net
Kennth droomt al van kinds af aan van een WK-wedstrijd waarin hij zijn eigen land kan vertegenwoordigen. Zelfs als de mogelijkheid niet ver weg lijkt, wordt hem de weg ontzegd. Vincenzo wil zijn plan uitvoeren.
«
»
22:15 Station 19
Een black-out in Seattle zorgt voor paniek en gevaarlijke situaties in de stad, en het team moet alle zeilen bijzetten om mensen te helpen. Ze worden onder meer ingezet om een vermist meisje op te sporen.
«
»
23:10 Station 19
Het team van Station 19 schiet hun collega's bij Station 42 te hulp. Ripley en Vic doen er alles aan om hun relatie te redden.
«
»
23:55 CSI: Miami
Een verwende rijkeluisdochter wordt dood in haar badkamer aangetroffen tijdens een feestje dat ze zelf georganiseerd heeft. Het team heeft een groot aantal mogelijke verdachten. Horatio deelt Delko mee dat hij zo snel mogelijk wil trouwen.
«
»
00:40 CSI: Miami
Horatio en het team komen steeds dichterbij de leden van de Mala Noche-bende, maar precies op dat moment plant de gevaarlijke leider van de bende een aanslag op het leven van Horatio.
«
»
01:30 The Real Housewives of New York City
Bethenny blijft Luann inpeperen hoe egoÔstisch ze was. Na haar verjaardagsfestiviteiten is Ramona terug en gaan de dames uit eten op de plek waar Ramona rouwde om het overlijden van haar moeder.
«
»
02:10 The Real Housewives of New York City
Luann vraagt zich af of Sonja iets neemt dat haar grillige gedrag zou verklaren en de vrouwen gaan naar Miami voor plezier en zon. Sonja haalt uit naar Luann en Ramona na een paar drankjes.
«
»
02:55 The Real Housewives of New York City
Op de eerste avond in Miami valt Sonja op de grond. De vrouwen richten hun aandacht op de houding van Luann en de dames verzamelen zich om zonneschijn en kunst in zich op te nemen. Op een huisfeest jongleert Ramona met haar ex-man en een nieuwe date.
«
»
03:35 The Real Housewives of New York City
Tinsley laat de dames een recente online-foto zien van Ramona die kust met Harry Dubin. Barbara vertelt dat ze zich buitengesloten voelt en de dames vinden dat ze ook meer haar best moet doen.
«
»
04:15 The Real Housewives of New York City
De dames gaan terug naar New York waar Luann haar nieuwe single opneemt. Ze wonen Dorinda's jaren 80 aerobics-workout bij. Ramona plant een surpriseparty op de avond van Luanns optreden.
«
»
05:00 CSI: Miami
Tijdens een onderzoek vindt het team een kluis die vol zit met foto's van vermiste vrouwen. Terwijl het team op zoek is naar Boa Vista's ontvoerde zus, moet Horatio de moordenaar zien te vinden.
«
»
05:40 Storage Wars
De kopers verwachten geweldige boxen in de rijke buurt van Lancaster. Jarrod raakt overmoedig en dit ergert Brandi. Darrell ontdekt zijn vrouwelijke kant.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers