TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Storage Wars
De kopers verwachten geweldige boxen in de rijke buurt van Lancaster. Maar komen ze oog in oog te staan met troep of met schatten?
«
»
06:00 Grown-ish
De meiden verrassen Nomi met een babyshower.
«
»
06:20 Grown-ish
Aaron moet nu echt iets gaan doen aan zijn studieschuld.
«
»
06:40 Grown-ish
Zoey worstelt met haar studie en haar nieuwe baan.
«
»
07:00 Grown-ish
Zoey neemt een belangrijke beslissing over haar toekomst.
«
»
07:20 Grown-ish
In deze spin-off van 'Black-ish' wordt Zoey Johnson gevolgd als ze gaat studeren en haar ouderlijk huis verlaat. Op de universiteit komt ze in aanraking met drugs, seks en relaties.
«
»
07:40 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
07:45 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
07:50 Sell This House: Extreme
Karen heeft haar broers en zussen uitgekocht toen ze zes jaar geleden een huis hadden geërfd. De helft had ze onderverhuurd, maar nu moet ze het huis binnen een half jaar zien te verkopen.
«
»
08:35 Sell This House: Extreme
De twee volwassen kinderen van Patricia komen weer thuis wonen, terwijl zij iets zoekt voor haar moeder. Patricia heeft niet het geld om het huis op te knappen en kan de hypotheek niet betalen.
«
»
09:20 Sell This House: Extreme
De twee volwassen kinderen van Patricia komen weer thuis wonen, terwijl zij iets zoekt voor haar moeder. Patricia heeft niet het geld om het huis op te knappen en kan de hypotheek niet betalen.
«
»
10:10 Sell This House: Extreme
Sue en Donna hebben het huis van hun moeder geërfd dat al sinds 1946 familiebezit is. Ze willen het huis voor de hoofdprijs verkopen, maar dan zal het wel flink moeten worden gemoderniseerd.
«
»
10:55 Shark Tank
Wally Amos hoopt weer te scoren met nieuwe koekjes; twee zussen presenteren hun zwempak voor moeders; twee mannen hebben een oplossing voor kapotte apparaten en een stel met lichtjes voor renschoenen.
«
»
11:45 Shark Tank
Zakenpartners presenteren een bijzondere groente; twee zussen komen met zalige barbecuesaus; twee millennials willen koffers pakken makkelijker maken en een biochemicus biedt bescherming tegen de zon.
«
»
12:35 Shark Tank
Een moeder uit Milwaukee met stijlvolle kinderkleding; een 18-jarige uit New York met producten van ahornsiroop en een vrouw uit Houston zet alles op het spel voor haar veelzijdige keukenaccessoire.
«
»
13:35 Shark Tank
Een elektronisch skateboard; vers dierenvoedsel dat veilig is voor mensen, koffiecake een apparaat om thuis sous-vide mee te koken.
«
»
14:30 Shark Tank
Twee mannen uit Californië presenteren een technologie om het kwikgehalte in vis te meten en een millennial uit Pittsburgh wil geld om haar kledingmerk voor de sociale media-generatie te kunnen maken.
«
»
15:30 Below Deck Sailing Yacht
Matroos Jean-Luc probeert zich te herpakken na het verlies van twee gasten, maar doordat hij slecht slaapt in zijn te kleine kooi wordt hij belemmerd in zijn werk en zijn houding.
«
»
16:25 Below Deck Sailing Yacht
De bekaterde crew van de Parsifal probeert uit te vogelen wat er de avond ervoor allemaal is gebeurd. Dani doet wat speurwerk terwijl Gary en Sydney hun afspraakje bagatelliseren.
«
»
17:20 Below Deck Sailing Yacht
De bemanning van de Parsifal wacht op de uitslag van een belangrijke test. Ze gebruiken de plotselinge vrije tijd voor een ondeugend spelletje Truth or Dare. En Sydney neemt het heft in eigen handen.
«
»
18:10 Below Deck Sailing Yacht
Natasha heeft de grootste moeite om de kombuis draaiende te houden nu chefkok Barrie haar dwarszit. Gary wil bij Alli zijn, maar Sydney zit op z'n lip. En een strandpicknick loopt uit op een fiasco.
«
»
19:05 Below Deck Sailing Yacht
Daisy houdt problemen met Gary en Natasha en voelt zich niet gesteund. Als de Parsifal in de pittoreske haven van Hvar aankomt, moet kapitein Glenn snel handelen om het schip soepel binnen te loodsen.
«
»
20:00 NCIS: New Orleans
Het NCIS-team onderzoekt de trainingsmethoden van de zeemacht, nadat een marinesoldaat vermoord werd aangetroffen.
«
»
20:55 NCIS: New Orleans
Het team onderzoekt de moord op een matroos die tijdens een motorrally dood werd aangetroffen. Lasalle vraagt Gregorio om advies.
«
»
21:50 Nancy Drew
Op de avond van het oogstfestival van Horseshoe Bay ontvouw zich een nieuw mysterie voor Nancy en de Drew Crew, als er een lijk wordt gevonden op het festivalterrein van de familie Hudson.
«
»
22:45 Nancy Drew
Er komt ruzie tussen Nancy en haar tegenpool bij de politie. Carson en Ryan denken anders over Nancy's opvoeding, Nick en George' relatie staat onder druk en Bess probeert Ace voor pech te behoeden.
«
»
23:40 Make You Laugh Out Loud
Je lacht je ziek om deze brutale peuters!
«
»
00:25 Make You Laugh Out Loud
Van rampen met de bruidstaart tot ruziënde bruidsmeisjes, hinderlijke kinderen en bruidegoms die hun bruid laten vallen.
«
»
01:15 Fort the People
Zes getalenteerde, jonge advocaten worden persoonlijk en professioneel op de proef gesteld. Ze werken aan weerszijden van de wet en behandelen de meest spraakmakende federale zaken van het land.
«
»
01:55 Fort the People
De zes jonge advocaten werken aan hun tweede zaak en zijn vastbesloten deze te winnen. Jay verdedigt een cliënt met controversiële overtuigingen.
«
»
02:40 Fort the People
Allison heeft het moeilijk om de belangen van haar cliënt te verdedigen.
«
»
03:25 Fort the People
Seth keert terug naar zijn geboortedorp Lincoln waar verschillende bewoners ziek zijn gevallen nadat ze gedronken hebben van gecontamineerd water.
«
»
04:10 Fort the People
Rechter Byrne krijgt een moreel conflict voorgeschoteld en probeert de juiste beslissing te nemen. Leonard twijfelt of hij al dan niet een politiek figuur zal aanklagen.
«
»
04:50 American Pickers
Mike en Frank zijn verzamelaars die de hele VS doorreizen en letterlijk overal heen gaan als ze denken mooie oude spullen te zullen vinden.
«
»
05:35 Storage Wars
De bieders gokken op units in Gardena, waar Darrell veel geld biedt op een box vol gympen. Groentje Jeff ontdekt een souvenir uit de Koude Oorlog.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

De finale van 'Restaurant Misverstand' Antwerpen. Nog één keer gaan de deuren open, worden de servetten geplooid, en pruttelen de kookpotten. De familieleden van de medewerkers met jongdementie wachten vol ongeduld om hun voeten voor een tweede keer onder tafel te schuiven en te zien welke stappen hun partner, mama of papa gezet heeft tijdens de afgelopen, intense periode in het restaurant.

'Restaurant Misverstand', om 21.05 uur op Eén.

Dossiers