TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:15 Storage Hunters
Jesse weet dat je niet rijk wordt zonder risico's te nemen, dus neemt hij een gewaagde gok.
«
»
06:35 Storage Hunters
Groot geld zorgt voor stevige concurentie op een RV-veiling. De inhoud van een box valt neer voor de voeten van de bieders.
«
»
07:00 Storage Hunters
Er hangt een donkere schaduw over deze dag. Brandon en Lori nemen het op in een zware bieding tegen Scott en Chrissy.
«
»
07:20 Storage Hunters
Iedereen doet er alles aan om een bankautomaat winnen, maar zit er geld in?
«
»
07:40 Storage Hunters
In Las Vegas laait een oude vete weer op. Heeft de koper van een zogenaamde vintage auto een goede deal gemaakt?
«
»
08:00 Storage Hunters
Door een fantastische vondst zit de winnende bieder met de handen in het haar.
«
»
08:20 Storage Hunters
Mysterie alom wanneer Brandon en Lori een vintage machine vol foto's vinden. Daarna is het oorlog om een mogelijk kostbaar kunstwerk.
«
»
08:45 Rules of Engagement 4
Jeff en Audrey schrikken wanneer ze horen dat ze mogelijk een tweeling krijgen. Om indruk te maken op een meisje, organiseert Russell een feestje ter ere van Timmy's Amerikaans staatsburgerschap
«
»
09:05 Rules of Engagement 4
Russell gaat op cruise, in de hoop zo knappe vrouwen te ontmoeten. Tijdens de cruise ontdekt hij dat er zich uitsluitend oudere vrouwen aan boord bevinden.
«
»
09:30 Below Deck Sailing Yacht
De bekaterde crew van de Parsifal probeert uit te vogelen wat er de avond ervoor allemaal is gebeurd. Dani doet wat speurwerk terwijl Gary en Sydney hun afspraakje bagatelliseren.
«
»
10:20 Tiny House Nation
Justin en Melissa zijn docenten die kinderen uit de binnenstad middels hun bedrijf InspireOut een kans willen bieden om iets over de natuur te leren. Ze zoeken een huis als basis voor hun bedrijf.
«
»
11:05 Storage Wars
De kopers denken dat Dave blut is, maar hij doet een flink bod op een box vol motoronderdelen. Maar kan hij het wel betalen?
«
»
11:30 Storage Wars
In Upland, Californië, worden Brandi en Jarrod verliefd op een box vol meubels, en Dave doet z'n best voor een box juwelen. Maar zijn z'n nieuwe stenen echt?
«
»
12:00 Below Deck Sailing Yacht
De bekaterde crew van de Parsifal probeert uit te vogelen wat er de avond ervoor allemaal is gebeurd. Dani doet wat speurwerk terwijl Gary en Sydney hun afspraakje bagatelliseren.
«
»
12:45 The Real Housewives of New York City
De dames gaan naar de Hamptons. Carole logeert bij Bethenny en kan alleen maar over de verkiezingen praten.
«
»
13:35 Black-ish
Als Bow erachter komt dat Diane en Ruby niet in feminisme geloven, neemt ze Diane mee naar een feministische bijeenkomst. Junior en Jack helpen Dre het moderne feminisme te herontdekken.
«
»
14:00 Black-ish
Jack wordt uit het basketbalteam gezet en het gezin discussieert over of hij klein is voor z'n leeftijd. Dre maakt zich zorgen om Jacks toekomst, maar Bow denkt dat hij hier sterker uitkomt.
«
»
14:25 Rules of Engagement 4
Russel wil breken met Liz. Die laatste doet haar uiterste best om hun huwelijk te doen slagen. Jeff probeert Audrey over te halen om nieuwe dingen uit te proberen in de slaapkamer.
«
»
14:50 Rules of Engagement 4
Russell stelt Liz voor aan zijn vader. Audrey maakt zich zorgen over de resultaten van een medisch onderzoek. Jennifer wordt knettergek van Adams nieuwe vriend.
«
»
15:15 Tiny House Nation
Kelsey en Matt zijn al jaren vrienden en huisgenoten, maar onlangs is de liefde opgebloeid. Nu willen ze samen een tiny house bouwen, maar het delen van een kamer is nog een brug te ver.
«
»
16:05 Millionaire Matchmaker
Brandon Broussard is een knappe en nuchtere man met een gebroken hart. Kan Patti hem helpen? William Stern heeft het compleet tegenovergestelde karakter en gedraagt zich als een puberale 'player'.
«
»
17:00 Below Deck Sailing Yacht
De bemanning van de Parsifal wacht op de uitslag van een belangrijke test. Ze gebruiken de plotselinge vrije tijd voor een ondeugend spelletje Truth or Dare. En Sydney neemt het heft in eigen handen.
«
»
17:55 The Real Housewives of New York City
Dorinda confronteert Sonja met haar zwartmakerij. Carole nodigt Ramona niet uit voor haar feestje op de verkiezingsavond omdat ze vindt dat Ramona de presidentsverkiezingen niet serieus genoeg neemt.
«
»
18:50 Desperate Housewives
Lynette is verbijsterd wanneer Tom van zijn dokter marihuana krijgt voorgeschreven voor zijn depressie. Gaby wil uitzoeken hoe het met haar biologische dochter is gesteld.
«
»
19:45 Desperate Housewives
Susan is ontzet wanneer het sexy internetbedrijf waar ze werkt haar naar voor schuift als hun nieuwe uithangbord. Ze spreekt Maxine daarover aan.
«
»
20:35 The War of the Worlds
Catherine doet nieuwe ontdekkingen over de aliens. Bill vertelt Ethan, Dominic en Michael dat hij de aliens met een virus wil besmetten. Hij keurt hun gedrag jegens de gegijzelde Isla af en redt haar.
«
»
21:30 Code Black
Na een gewelddadig incident in het ziekenhuis blijven de dokters met heel wat vragen zitten. Neal en Christa maken hun relatie bekend bij de personeelsdienst.
«
»
22:25 Code Black
Christa voelt zich onzeker over haar relatie met Neal als zijn ex-vriendin, dr. Grace Adams, na een jaar vrijwilligerswerk in Haïti terugkeert naar Angels Memorial.
«
»
23:20 Get Shorty
Amara stuurt haar kleerkasten op Miles en Louis af om ze een kopje kleiner te maken. En ze bedenkt een plan om Rick aan te pakken nu hij haar heeft laten zitten.
«
»
00:25 Get Shorty
Miles krijgt nog één rekening gepresenteerd met betrekking tot zijn gezin en moet zijn verleden, heden en toekomst onder ogen zien. Ondertussen begint de film vorm te krijgen.
«
»
01:25 Family Guy
Om zijn schulden af te betalen doet Peter mee aan een medisch experiment dat hem homo maakt. Hij krijgt een relatie met een man en verlaat Lois en de kinderen, die verdrietig zijn geluk vooropstellen.
«
»
01:50 Family Guy
Peter int een lot uit 1989 en wint een golfuitje met O.J. Simpson. Hij raakt als snel bevriend met de beruchte sportman en stelt hem aan zijn gezin voor.
«
»
02:10 Storage Hunters
Het wordt ongemakkelijk voor de bieders wanneer sommigen geld winnen en anderen niets binnenhalen.
«
»
02:35 Storage Hunters
In een dag die gevuld is met explosieve verrassingen, hoopt Team Brandori op een grote overwinning, terwijl de Alvaro Brothers een risico nemen.
«
»
02:55 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan voor goud, maar vinden nog iets veel beters.
«
»
03:15 Storage Hunters
Papa Bear doet een gok op een mysterieus item. De nieuwe Alvarado broers vinden een ongewoon verzamelobject.
«
»
03:40 Storage Hunters
T Money doet enkele shockerende onthullingen.
«
»
04:00 Storage Hunters
De Alvarado broers worden sluw. Brandon en Lori raken gefrustreerd. Wie gaat er met lege handen naar huis?
«
»
04:20 Storage Hunters
Brandon zit in de problemen, zal Desert Dan hem helpen?
«
»
04:45 Storage Hunters
De Alvarado broers bieden hoge bedragen op verzamelobjecten. T-Money rijdt weg met grote winst.
«
»
05:05 Storage Hunters
Scott en Chrissy juichen nog een laatste keer. Brandon en Lori winnen de grote pot.
«
»
05:25 Storage Hunters
Nieuwelingen Scott en Chrissy dwingen Brandon en Lori om nog meer geld uit te geven dan voorheen.
«
»
05:45 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:50 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Robin en Elise zijn twee creatieve duizendpoten, maar ze weten niet wat ze willen. Ze willen zich volledig laten verrassen door onze makelaars. Het enige wat echt belangrijk is, is dat de woning ligt in een levendig dorp van waar je met de trein maximum 40 minuten reist naar Antwerpen. Budget: 240.000 euro.

'Huizenjagers', om 19.40 uur op Play4.

Dossiers