TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:50 Blue Thunder
Frank Murphy, Vietnamveteraan en buitenbeentje bij het politiekorps van Los Angeles, krijgt de opdracht testvluchten te maken met de Blue Thunder, een zwaar gepantserde helikopter.
«
»
13:50 De Wegpolitie UK
Dit keer zit interceptor Paul Faulkner bijna te dicht op een gestolen auto. Brigadier Kev Salter zit niet voor niets op wacht en Liam Sewell zit vooraan bij een draaierige achtervolging.
«
»
14:45 Magnum
Lena en Saul Greenberg, twee overlevenden van de Holocaust, hebben rust gevonden op Hawaï. Daar komt plots een einde aan, wanneer ze beseffen dat ze opnieuw het slachtoffer zijn van blinde haat.
«
»
15:45 My Wife and Kids
Het lijkt wel alsof Michael en Jay Chinees tegen elkaar praten. Het begon allemaal toen Jay Michael vroeg om deel te nemen aan familieactiviteiten en hij liever naar het basketbal wilde kijken.
«
»
16:15 My Wife and Kids
Claire is voor het eerst verliefd. Wanneer de jongen op bezoek komt, heeft hij helaas enkel oog voor haar vaders videospelletje. Intussen raakt Jr. gewond aan een delicaat lichaamsdeel.
«
»
16:45 Stargate SG-1
O'Neill en het SG-1-team komen, na een reis door de Stargate, bij bewustzijn in een ondergronds laboratorium.
«
»
17:40 The A-Team
Russische spionnen roepen de hulp van het A-Team in bij het voorkomen van de diefstal van een Amerikaans satellietwapen.
«
»
18:35 Anger Management
Martin probeert tussen Charlie en Kate te komen door te vertellen dat Charlie en Jennifer weer samen zijn.
«
»
19:05 Anger Management
Charlie en Kate verbreken hun relatie. Jennifer is weer samen met haar ex-vriend Sean.
«
»
19:30 De Wegpolitie UK
Stu Chaney moet tijdens een aanval zijn stroomstootwapen gebruiken. Verder ontdekt Amanda Stokes een scheur in de A19 en Paul Faulkner maakt kennis met een bebloede dronken bestuurder.
«
»
20:30 The 13th Warrior
Bagdad in het jaar 922. De dichter Ahmed Ibn Fahdlan wordt verliefd op de mooie echtgenote van een rijke koopman, maar wordt daarna tot ambassadeur benoemd in het Hoge Noorden.
«
»
22:25 Devs
Jamie krijgt onverwachts bezoek van Kenton, die hem wijst op zijn zwijgplicht. Katie probeert het Devs-systeem voor eigen doeleinden te gebruiken.
«
»
23:25 Anger Management
Charlie gaat langs bij een nieuwe vrouwelijke therapeut die er onorthodoxe methodes op nahoudt. Patrick laat Ed geloven dat hij de loterij heeft gewonnen.
«
»
23:50 Anger Management
Charlie en Kate proberen hun seksuele lusten onder controle te krijgen, terwijl ze onderzoek doen naar seks. Lacey heeft een nieuwe baan.
«
»
00:15 The A-Team
Russische spionnen roepen de hulp van het A-Team in bij het voorkomen van de diefstal van een Amerikaans satellietwapen.
«
»
01:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Robin en Elise zijn twee creatieve duizendpoten, maar ze weten niet wat ze willen. Ze willen zich volledig laten verrassen door onze makelaars. Het enige wat echt belangrijk is, is dat de woning ligt in een levendig dorp van waar je met de trein maximum 40 minuten reist naar Antwerpen. Budget: 240.000 euro.

'Huizenjagers', om 19.40 uur op Play4.

Dossiers