TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:10 Verwacht op VTM 3
«
»
11:05 Sturm der Liebe
Franzi en Tim brengen samen de nacht door en zijn dolgelukkig. Vanessa probeert Paul te kussen, maar hij wijst haar af. Vanessa weet niet waarom ze hem wou kussen.
«
»
11:55 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:25 The Book of Henry
Wanneer de elfjarige Henry ontdekt dat zijn stille buurmeisje Christina misschien in gevaar is, bedenkt hij een plan. Hij schrijft en tekent een handboek vol instructies om haar te redden.
«
»
16:20 The Big Bang Theory
Sheldon realiseert zich dat hij niet lang genoeg zal leven om zijn bewustzijn te downloaden naar een robotlichaam, en probeert zijn leven te verlengen.
«
»
16:45 The Nanny
Yetta's huwelijk nadert met rasse schreden en Fran heeft geld nodig om een geschenk te kopen. In ruil voor een wandelingetje met haar hond, looft C.C. een aardige geldsom uit.
«
»
17:10 The Big Bang Theory
Howard roept de hulp in van Penny, Katie Sackhoff en George Takei om zijn relatie met Bernadette te redden. Raj en Sheldon ergeren zich aan elkaar terwijl ze aan een nieuw project werken.
«
»
17:40 The Big Bang Theory
Amy vraagt Sheldon om een bezoekje te brengen aan haar ouders. Sheldon raakt echter in paniek. Leonard vraagt aan Howard en Bernadette om een blind date voor hem te regelen.
«
»
18:05 The Goldbergs
Adam en Barry ontdekken een geheim kanaal op de televisie. Beverly bemoeit zich ondertussen met het liefdesleven van haar vader.
«
»
18:40 The Simpsons
Wanneer Bart verneemt dat Mary, het enige meisje van wie hij ooit echt heeft gehouden, naar New York is verhuisd en daar als schrijfster werkt, besluit hij haar achterna te reizen.
«
»
19:00 The Simpsons
De Simpsons bevinden zich in het Mayatijdperk. Een Maya-versie van Homer staat op het punt geofferd te worden om het einde van de wereld af te wenden.
«
»
19:35 Las Vegas
Danny gaat weg bij de marine en keert tot ieders grote verbazing terug naar huis. De herinneringen aan de oorlog blijven hem echter achtervolgen, waardoor Mary en Ed zich zorgen maken.
«
»
20:30 G.I. Joe: Retaliation
Zartan, die zich heeft vermomd als president van de Verenigde Staten, brengt het G.I. Joe-team met valse beschuldigingen in nauwe schoentjes.
«
»
22:30 Underworld: Blood Wars
Vampierstrijdster Selene moet aanvallen zien af te weren van zowel de Lycans als de vampierenfactie die haar verraden heeft. Zelfs als dat betekent dat ze hiervoor het ultieme offer moet brengen.
«
»
00:15 Las Vegas
Danny gaat weg bij de marine en keert tot ieders grote verbazing terug naar huis. De herinneringen aan de oorlog blijven hem echter achtervolgen, waardoor Mary en Ed zich zorgen maken.
«
»
01:05 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Robin en Elise zijn twee creatieve duizendpoten, maar ze weten niet wat ze willen. Ze willen zich volledig laten verrassen door onze makelaars. Het enige wat echt belangrijk is, is dat de woning ligt in een levendig dorp van waar je met de trein maximum 40 minuten reist naar Antwerpen. Budget: 240.000 euro.

'Huizenjagers', om 19.40 uur op Play4.

Dossiers