TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Ottolenghi
«
»
06:25 In de Mix (magazine Njam)
Jeroen De Pauw en Julie Van Den Driesschen kiezen vandaag volop voor zoete zaligheden. Alexia Stevens en Steffi Vertriest houden de balans met een gezonde maaltijd.
«
»
06:45 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Dagny Ros Asmundsdottir - mocca almond drink / Johan Segers - Fish sticks / Roger van Damme - chocolade decoratie / Peppe Giacomazza - Apero Pizzaatjes.
«
»
07:25 De Gastentafel
In 'De Gastentafel' maakt telkens één van de njam!-chefs een verrassend driegangen-menu klaar dat hij daarna samen met zijn gasten opeet. Vandaag met Michaël Vrijmoed.
«
»
08:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt vandaag de hulp van chef Bert Meewis. Doel van de kooksessie is om een schotel comfort foodop tafel te zetten.
«
»
08:35 Ottolenghi
«
»
09:25 Ottolenghi
«
»
10:15 Bal National
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van Joël Robuchon en de gehaktbal met krieken en gegratineerde puree.
«
»
10:45 Pasta & Risotto
Steffi maakt een heerlijk gezonde Aziatische pasta met courgetti, bruine rijstnoedels, en pindagembersaus.
«
»
11:05 Dominique Persoone: Shock-o-latier
Dominque kookt langoustines op een onbewoond eiland, maar blijft zichzelf, door een beetje cacoa eraan toe te voegen.
«
»
11:20 Piet Patron
Thibault is de chef koude kant in Likoké. Hij is de man die verantwoordelijk is voor alle koude gerechten op het menu.
«
»
11:50 Urban Barbecue
Mooi weer vandaag in Urban Barbecue, dus de barbecue draait overtime. Vandaag gaat Michael Vrijloed en z'n sous-chef voor het betere kluifwerk.
«
»
12:20 BBQ vanavond?!
Pizza calzone / asperges / moelleux au chocolat.
«
»
12:45 Het Weekmenu - reeks 2
Fish sticks met spinaziepuree en tartaar // Pasta met gegrilde groenten en spekjes // Pompoengratin met feta en noten // Lamsstoverij met couscous
«
»
13:30 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
13:55 Ottolenghi
«
»
14:45 Steffi 's Healthy Pleasures
In de top 10 van guilty pleasures stond heel veel zoet. Daarom maakt Steffi vandaag een gezonde taart die je zelfs als ontbijt kan eten. En ze zorgt ook voor een toffe variant op instant noodles.
«
»
15:10 Vlaanderen Kookt
Bij Angèle staat er vandaag een Belgisch topproduct op het menu: grondwitloof, maar dan wel met een exotische toets.
«
»
15:30 Lekker Lang Leven
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
15:55 De dagschotel
Ook vegetariërs verdienen op tijd en stond een dagschotel. Dat vindt ook Jan Tournier. Hij maakt vandaag groene asperges die hij zelf gaat roken en serveert er nog een eitje en een aardappelcrème bij.
«
»
16:10 DIY (do it yourself)
In deze aflevering: Peppe Giacomazza - Passata / Bart Desmidt - Ceasar Dressing / Julie Baekelandt - Madeleines / Dagny Ros Asmundsdottir - Yoghurt Ice cream.
«
»
16:40 Ottolenghi
«
»
17:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst verwelkomt vandaag chef Dominique Persoone. Een varkenshaasje krijgt van Dominique een bijrol in het gerecht van vandaag.
«
»
18:05 Lekker Lang Leven
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
18:35 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dominique! Vandaag speelt hij Cowboy en Mexicaantje, want hij legt een stuk Tomahawk op de grill dat hij combineert met een salsa.
«
»
19:05 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
19:30 Bal National
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van Joël Robuchon en de gehaktbal met krieken en gegratineerde puree.
«
»
20:05 Het Weekmenu - reeks 2
Couscous van bloemkool met gebakken zalm // Falafel met fris slaatje en mayo // Gevulde courgette met quinoa en kippengehakt // Ratatouille met geroosterde zoete aardappel (met Steffi Vertriest)
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt chef Jan Tournier over de keukenvloer. Fijn snijden is belangrijk vandaag, want de chef maakt een fijne salade met spek en spitskool.
«
»
21:15 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
21:35 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
22:05 Lekker Lang Leven
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
22:35 Ellemieke's KIDchen
Visburger en zelfgemaakte ijsjes.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken!
«
»
23:35 Nuances
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
00:15 De sterrenkaart
Matthieu Beudaert mag de spits afbijten van onze reeks. Hij studeerde kunstgeschiedenis en werkte een tijdje in een museum.
«
»
00:55 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
01:20 Feest van eigen bodem
Een pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel!
«
»
01:45 Het Weekmenu - reeks 2
Tartaarsteak met sla en dikke frieten // Schartongrolletjes met champignons, witte selder en krielaardappelen // Kippengoulash met rijst // Vegetarische ovenschotel
«
»
02:30 A la carte
Een topchef krijgt wel vaker vragen van klanten over specifieke bereidingen die niet lukken bij de mensen thuis, en kalfszwezeriken is er zo één.
«
»
02:55 De Garde van Gert
Gert Verhulst krijgt chef Jan Tournier over de keukenvloer. Fijn snijden is belangrijk vandaag, want de chef maakt een fijne salade met spek en spitskool.
«
»
03:25 In de Mix (magazine Njam)
Steffi gaat de Oosterse toer op, Jeroen De Pauw verwent met lenterolletjes en Julie Van den Driesschen houdt ons gelukkig met whoopie pies.
«
»
03:45 In de Mix (magazine Njam)
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
04:10 Lekker Lang Leven
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
04:30 Ellemieke's KIDchen
Visburger en zelfgemaakte ijsjes.
«
»
04:45 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken!
«
»
05:20 Nuances
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
05:45 De sterrenkaart
Matthieu Beudaert mag de spits afbijten van onze reeks. Hij studeerde kunstgeschiedenis en werkte een tijdje in een museum.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Robin en Elise zijn twee creatieve duizendpoten, maar ze weten niet wat ze willen. Ze willen zich volledig laten verrassen door onze makelaars. Het enige wat echt belangrijk is, is dat de woning ligt in een levendig dorp van waar je met de trein maximum 40 minuten reist naar Antwerpen. Budget: 240.000 euro.

'Huizenjagers', om 19.40 uur op Play4.

Dossiers