TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Herhaling late Journaal
VRT NWS laat - Het weer
«
»
08:00 Radio2 op één
Radio-uitzending.
«
»
10:00 Winterbeelden
«
»
10:44 Sporza: veldrijden
Liveverslag van het WK in Hoogerheide (Nederland). Junioren vrouwen. Commentaar: Ruben Van Gucht en Paul Herygers. Interviews: Maarten Vangramberen.
«
»
12:05 De week van Bruzz
Weekoverzicht van Bruzz, het programma van de Vlaams-Brusselse Media.
«
»
12:35 De markt
Economisch magazine.
«
»
13:00 VRT NWS journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Sporza: veldrijden
Liveverslag van het WK in Hoogerheide (Nederland). U23 mannen en elite vrouwen. Commentaar: Ruben Van Gucht en Paul Herygers. Interviews: Maarten Vangramberen.
«
»
16:30 Clips
Muziekclips.
«
»
16:40 Jamie's Easy Meals for Every Day
Jamie bokst een gezinsvriendelijke versie van een heerlijke boterkip in elkaar, waarmee hij zelfs de kleintjes weet te overtuigen. Hij schotelt ons ook een supersimpele zalm met korst voor.
«
»
17:05 Witse
Walter Colpaert ligt dood in zijn duivenkot. Zijn lichaam is doorzeefd met hagel. Op het eerste gezicht lijkt het zelfmoord, want de man kampte met ernstige gezondheidsproblemen.
«
»
17:55 Kijk uit
Goed werkende fietsverlichting kan van levensbelang zijn. Daarom startte de Vlaamse Stichting Verkeerskunde met het educatieve pakket 'Opvallr' rond fietsverlichting voor secundaire scholen.
«
»
18:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
18:05 Onze natuur
Miljoenen jaren geleden kwamen de eerste dieren aan land vanuit de zoute zee. Dieren en planten in de slikken en schorren aan de kust moeten zich nog altijd aanpassen aan dat zoute water.
«
»
19:00 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:35 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:40 F.C. De Kampioenen
Een producer van reclamefilmpjes ziet in Nero de ideale hoofdrol voor zijn volgende spot. Carmen krijgt het hoog in de bol en ziet Nero al in Hollywood belanden.
«
»
20:15 Joker+ en Lotto
Loterij.
«
»
20:20 The Greatest Dancer van Vlaanderen
Van hiphop en hedendaagse dans over vogueing, popping en Afrikaanse dans, tot ballet en ballroom: iedereen kan auditie doen en strijden voor de titel 'The Greatest Dancer van Vlaanderen'.
«
»
21:40 VRT NWS journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
21:56 Winst joker+ / lotto
Lotto-uitslag.
«
»
22:02 Keno
Keno.
«
»
22:03 Euromillions winstverdeling
Euromillions.
«
»
22:05 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:10 GR5
Piet en Karen logeren in Genève bij inspecteur Pol Martin. Mondjesmaat krijgen ze nieuwe info over het leven dat Lisa daar geleid heeft. Zoë ontvangt een anonieme brief.
«
»
23:00 GR5
De dood van Asim hakt diep in op de reizigers. Piet is er kapot van. Michiel voelt zich verantwoordelijk voor de dood van Asim. En dan duikt een nieuw spoor naar Lisa op.
«
»
23:55 Showtrial
Na de mysterieuze verdwijning van Hannah Ellis, een studente uit een kansarm milieu, arresteert de politie haar medestudente Talitha Campbell, de dochter van één van de rijkste families van het land.
«
»
00:50 Herhaling late Journaal
VRT NWS journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Restaurant Misverstand' - seizoen 2 (Eén)

De finale van 'Restaurant Misverstand' Antwerpen. Nog één keer gaan de deuren open, worden de servetten geplooid, en pruttelen de kookpotten. De familieleden van de medewerkers met jongdementie wachten vol ongeduld om hun voeten voor een tweede keer onder tafel te schuiven en te zien welke stappen hun partner, mama of papa gezet heeft tijdens de afgelopen, intense periode in het restaurant.

'Restaurant Misverstand', om 21.05 uur op Eén.

Dossiers