TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
09:45 Sporza: WK Wielrennen
Wegrit elite mannen (268,3 km).
«
»
11:00 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Sporza op zondag
Liveverslag van het WK wielrennen in Vlaanderen: wegrit elite mannen (268,3 km). Commentaar: Michel Wuyts en José De Cauwer.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Dagelijkse Kost
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
«
»
19:00 Het journaal - Sportweekend
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:00 De Columbus
Wim Lybaert haalt de Columbus weer van stal. Maar wie zijn gast wordt, is dit seizoen een complete verrassing. Wims enige informatie voor vertrek? Het adres waar hij zijn blind date moet oppikken.
«
»
21:05 Onder vuur
Na een interventie met dodelijke slachtoffers wordt Post Oosteroever afgeschilderd als een incompetent brandweerkorps. Dominique spoort Orlando aan om adjudant te worden.
«
»
21:55 Vive le vélo WK
Gasten: Bert De Backer, Greg Van Avermaet.
«
»
22:55 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
23:09 Keno
Keno.
«
»
23:10 Het weer (nacht)
Weerbericht.
«
»
23:15 Sporza: Formule 1
Samenvatting van de Grote Prijs Formule 1 van Rusland.
«
»
23:35 Sporza: Rally
Samenvatting van de East Belgian Rally in Sankt Vith.
«
»
23:50 Thuis
Waldek wordt het grootste slachtoffer van een weddenschap. Femke wil Kobe bedanken. Lowie zit vol enthousiasme, maar dan verneemt hij minder goed nieuws.
«
»
00:15 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
02:15 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers