TVgids - Canvas

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Canvaslus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen van o.a. `Het weer', `De afspraak' en `Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan'.
«
»
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:00 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:00 Sporza
Verslag van de wielerwedstrijd Gent-Wevelgem voor mannen. (vanaf 13.35 uur gaat het verslag verder op En).
«
»
13:35 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:15 Sporza
Verslag van de wielerwedstrijd Gent-Wevelgem voor vrouwen. (op En loopt de uitzending door tot 19.00 uur).
«
»
18:25 Universiteit van Vlaanderen
Kunnen zijn wie je bent, jouw chte 'ik' laten zien, is niet gemakkelijk. Want de vraag is wie iemand daadwerkelijk is. Het uitzoeken hiervan is n van de belangrijkste dingen die een mens voor zichzelf kan doen.
«
»
18:40 The Secrets to Civilization
Recent onderzoek naar de klimatologische geschiedenis van onze planeet roepen vragen op over de invloed van de klimaatverandering op beschavingen in het verleden. We ontdekken hoe de tijd van de Exodus te maken kreeg met een kouder wordend klimaat.
«
»
19:30 Vranckx
In 2018 wordt de 21-jarige Eunice Osayande vermoord in de straten van Brussel. De Nigeriaanse is naar Belgi gesmokkeld. Dit is met de valse belofte dat ze hier kapster zou mogen worden.
«
»
20:00 Navalny
Portret van de Russische oppositieleider Alexey Navalny, die hervormingen nastreeft en zich door niets laat afschrikken, ook niet door zijn eigen vergiftiging. In augustus 2020 wordt een aanslag op het leven van Navalny gepleegd met een zenuwgas.
«
»
21:35 Minx
Doug wil vieren dat Minx zo succesvol is en Joyce vindt het maar niks om beroemd te zijn. Gemeenteraadslid Westbury wil kosten wat het kost Bottom Dollar sluiten. Richie tast de kunstwereld van LA af.
«
»
22:05 Minx
Joyce verzet zich tegen de vrouwenhaat van haar collega's. Een aantal jaar later licht ze dat toe in een talkshow.
«
»
22:30 Minx
Joyce rust een beetje uit in New York. Doug komt steeds verder in het nauw te zitten. Bambi helpt Shelley om opener te worden op het vlak van seks.
«
»
22:55 Minx
Er wordt een rechtszaak aangespannen tegen Minx. Joyce gaat opzoek naar Bambi en Richie om te helpen en een mannenrechtenbeweging verzet zich tegen Bottom Dollar Publications.
«
»
23:25 The Lawyer
Als zich een mogelijkheid voordoet om te ontsnappen aan Waldman, wordt Frank door Svend-Erik aangespoord om deze kans te grijpen. De situatie ontvluchten blijkt echter nog niet zo makkelijk.
«
»
00:10 Canvaslus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen van o.a. `Het weer', `De afspraak' en `Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan'.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers