Siska Schoeters en Wim Oosterlinck in mekaars radioshow (fragment!)

dinsdag 19 januari 2010

Een mooi radiomoment vanmiddag op Studio Brussel en Q-music. In het kader van de actie 'Radio 1212' als steun voor Hati zullen vrijdag enkele bijzondere radioduo's de hele dag lang radio maken vanuit een mobiele studio op de Antwerpse Groenplaats. Siska Schoeters (Studio Brussel) en Wim Oosterlinck (Q-music) zijn enkele van de dj's die hun steentje bijdragen. En dat vond Siska een telefoontje waard.

Voor het eerst in de geschiedenis was er een stukje Studio Brussel te horen bij Q-music én omgekeerd. Om de aandacht te vestigen op de actie 'Radio 1212' belde Schoeters met Wim Oosterlinck. Die was echter zelf met zijn radioprogramma bezig en kondigde gewoon zijn volgende plaat aan. Op Studio Brussel ging het gesprekje daarna verder.


Beluister het unieke radiofragment via de website van Studio Brussel.


Lees ook:
VRT en VMMa maken vrijdag 'Radio 1212' voor Hati

DOSSIER: Help Hati - Radio 1212

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'GR5' (foto: Eén - © VRT 2020)

De groep is uit elkaar gevallen nu Asim is opgedoken. Wanneer in Spa overnacht wordt bij de neef van Piet, wordt duidelijk dat Lisa's verblijf daar tijdens haar tocht traumatisch verliep. Zo leert een Duitse hiker kennen en vraagt hem om hen te vergezellen tot in Luxemburg. Dat steekt bij Michiel. En dan duikt een concreet spoor van Lisa op.

'GR5', om 20.40 uur op En.

Dossiers