Dewaele Brothers en Zaki steunen 'Music For Life 2010'

zondag 5 december 2010

Op 18 december gooit Studio Brussel voor de vijfde keer de deuren op van 'Het Glazen Huis', het startschot van een 7 dagen durende radiomarathon van op de Groenplaats in Antwerpen. Verschillende artiesten steunen de actie ook dit jaar. Momenteel loopt er een bijzonder mooi filmpje met David en Stephen Dewaele en hun vader Zaki.

Het filmpje vertelt het levensverhaal en de bijzondere band van David en Stephen met hun vader. 'Music For Life 2010' zet zich immers in voor de weeskinderen in zuidelijke Afrika, die hun ouders verloren hebben aan de gevolgen van aids.


Lees ook:
'Music For Life 2010' in de startblokken: registreer jouw actie

DOSSIER: Music For Life 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers