'Voetbalvrouwen' weer bij RTL 4 vanaf oktober

donderdag 23 juli 2009

De succesvolle serie 'Voetbalvrouwen' is vanaf vrijdag 30 oktober weer te zien bij RTL 4. Tenminste dat zegt acteur Curt Fortin (Gio Goudzand in de reeks) op zijn website. Het gaat om 13 nieuwe afleveringen.

I


n de nieuwe reeks zitten heel wat verrassingen, want een deel van de hoofrolspeelsters heeft 'Voetbalvrouwen' inmiddels verlaten.

Leontine Borsato, Sophie van Oers en Nicolette van Dam stappen uit de serie. Maar ze worden waardig vervangen door de ex van Jan Smit, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Marit van Bohemen. Pittig detail: Yolanthe is sinds kort het lief van voetballer Wesley Sneijder. Ze is dus ook in het échte leven een 'voetbalvrouw'.

Bron: mediacourant.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Hostess Sydney moet tijdens een van haar vluchten zorgen voor de achtjarige Leah die alleen naar Chicago vliegt. Nadat Leah veilig is afgezet bij haar vader, Jonathan, vindt Sydney een pakketje dat het meisje achtergelaten heeft. Sydney bezorgt het cadeau terug aan Leah en wordt uitgenodigd mee te doen met enkele leuke kerstfestiviteiten van het gezin. Wanneer Sydney haar vlucht mist, zit ze een paar dagen vast. Leah en Jonathan nodigen haar uit om de vakantie met hen door te brengen.

'Christmas Connection', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers