'Voetbalvrouwen' straks ook in bioscoop te zien

vrijdag 14 augustus 2009

'Voetbalvrouwen', de RTL 4-serie over het wel en wee van de echtgenotes van enkele topvoetballers, krijgt een vervolg op het witte doek. Momenteel wordt naarstig aan een filmscenario gewerkt. 'Voetbalvrouwen Gaan Voor Goud', zou wel eens de filmtitel kunnen worden. Scenarioschrijfster Ingrid van den Heuvel, is druk bezig met het script, meldt producent van het project, NL Film en Televisie.

O


ndanks een nog niet helemaal sluitend financieel plan, zou NL Film de prent tegen volgende zomer al klaar willen hebben. Toeval of niet, maar net dan strijkt ook het hele WK voetbalcircus neer in Zuid-Afrika. Of alle gekende koppen uit de serie ook in de film zullen zitten, is nog niet bekend.

Bron: AD.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Vijftig jaar geleden leerden de bezielers van Abba elkaar kennen, veertig jaar geleden gaven ze hun laatste concert en twintig jaar geleden werd de musical 'Mamma Mia!' een wereldwijd fenomeen. De bandleden krijgen de kans om hun verhaal te vertellen, een verhaal dat begon nog voor Abba echt is ontstaan. Alle grote hits passeren de revue, afgewisseld met interviews met de vier bandleden en talloze andere artiesten en nooit eerder vertoond beeldmateriaal, onder meer van 'Mamma Mia!'.

'ABBA Forever: The Winner Takes It All', om 21.35 uur op En.

Dossiers