'Voetbalvrouwen' straks ook in bioscoop te zien

vrijdag 14 augustus 2009

'Voetbalvrouwen', de RTL 4-serie over het wel en wee van de echtgenotes van enkele topvoetballers, krijgt een vervolg op het witte doek. Momenteel wordt naarstig aan een filmscenario gewerkt. 'Voetbalvrouwen Gaan Voor Goud', zou wel eens de filmtitel kunnen worden. Scenarioschrijfster Ingrid van den Heuvel, is druk bezig met het script, meldt producent van het project, NL Film en Televisie.

O


ndanks een nog niet helemaal sluitend financieel plan, zou NL Film de prent tegen volgende zomer al klaar willen hebben. Toeval of niet, maar net dan strijkt ook het hele WK voetbalcircus neer in Zuid-Afrika. Of alle gekende koppen uit de serie ook in de film zullen zitten, is nog niet bekend.

Bron: AD.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers