'Voetbalvrouwen' straks ook in bioscoop te zien

vrijdag 14 augustus 2009

'Voetbalvrouwen', de RTL 4-serie over het wel en wee van de echtgenotes van enkele topvoetballers, krijgt een vervolg op het witte doek. Momenteel wordt naarstig aan een filmscenario gewerkt. 'Voetbalvrouwen Gaan Voor Goud', zou wel eens de filmtitel kunnen worden. Scenarioschrijfster Ingrid van den Heuvel, is druk bezig met het script, meldt producent van het project, NL Film en Televisie.

O


ndanks een nog niet helemaal sluitend financieel plan, zou NL Film de prent tegen volgende zomer al klaar willen hebben. Toeval of niet, maar net dan strijkt ook het hele WK voetbalcircus neer in Zuid-Afrika. Of alle gekende koppen uit de serie ook in de film zullen zitten, is nog niet bekend.

Bron: AD.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Drie jonge gasten, Jozef, Lars en Philip, houden van wijn en vrouwen. Het eerste proeven ze met plezier, maar het tweede hebben ze nog nooit mogen smaken. Daar gaan ze iets aan doen. Onder het mom van een wijntour reizen de drie naar Spanje om daar eindelijk ontmaagd te worden. En niets zal hen tegenhouden. Zeker niet het feit dat de eerste blind is, de tweede in een rolstoel zit en de derde volledig verlamd is.

'Hasta La Vista', film uit 2011 met Tom Audenaert, Gilles De Schryver en Robrecht Vanden Thoren, om 21.05 uur op En.

Dossiers