Tien-reeks 'Voetbalvrouwen' op DVD

donderdag 17 mei 2007

De serie 'Voetbalvrouwen' van Tien is al enkele weken een kijkcijfersucces. Gemiddeld stemmen zo'n 800.000 Nederlanders op de tragikomedie af. En wie er niet genoeg van krijgt, kan alle afleveringen nu (her)bekijken op dvd. De box werd vorige week voorgesteld in Amsterdam.

De d

vd-release van 'Voetbalvrouwen' is uit en dat werd gevierd met een ware releaseparty in de Amsterdam ArenA! Tien maakte een videoverslag van de happening. Iedereen was er en Bartina Koeman mocht als chte voetbalvrouw de eerste dvd in ontvangst nemen!

De video is NU te bekijken via deze link. Bekijk ook alle afleveringen van 'Voetbalvrouwen' tijdelijk gratis op Tien.tv.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrire als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op En.

Dossiers