Tien-reeks 'Voetbalvrouwen' op DVD

donderdag 17 mei 2007

De serie 'Voetbalvrouwen' van Tien is al enkele weken een kijkcijfersucces. Gemiddeld stemmen zo'n 800.000 Nederlanders op de tragikomedie af. En wie er niet genoeg van krijgt, kan alle afleveringen nu (her)bekijken op dvd. De box werd vorige week voorgesteld in Amsterdam.

De d

vd-release van 'Voetbalvrouwen' is uit en dat werd gevierd met een ware releaseparty in de Amsterdam ArenA! Tien maakte een videoverslag van de happening. Iedereen was er en Bartina Koeman mocht als échte voetbalvrouw de eerste dvd in ontvangst nemen!

De video is NU te bekijken via deze link. Bekijk ook alle afleveringen van 'Voetbalvrouwen' tijdelijk gratis op Tien.tv.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden, om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

'The Mistletoe Promise', om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers