Team Isabelle wint 'The Ultimate Dance Battle'

maandag 30 mei 2011

De RTL 5-show 'The Ultimate Dance Battle' is zondag op spectaculaire wijze gewonnen door de Vlaamse Isabelle Beernaert met haar dansers Angelo, Anna Alicia, Ellen, Patrick en Stfano. In een zinderende live finale nam de choreografe 'modern' het op tegen balletmeester Rinus Sprong.

De teams haalden alles uit de kast om het winnaarschap binnen te slepen met prachtige en originele choreografieën in diverse stijlen. Isabelle verraste het publiek door zelf mee te dansen met haar team tijdens een sensationele hiphop choreografie. Zij sleepte vervolgens met haar team de hoofdprijs van 50.000 euro in de wacht.


De finale werd bekeken door 557.000 dansliefhebbers en scoorde een marktaandeel van 13,1% in de core doelgroep van RTL 5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Eén logo V3 Eén V3

Als beloning voor het klissen van enkele museumdieven, mag agent Ludovic Cruchot met zijn brigade uit Saint Tropez naar een internationaal politiecongres in New York. Ludovics dochter Nicole wil meegaan, maar dat vindt haar vader geen goed idee. Het eigenwijze meisje verschuilt zich echter als verstekeling aan boord van het schip. Eens aangekomen in Amerika, hebben de agenten de grootste moeite om zich aan te passen aan de taal en de lokale gebruiken. Ook Ludovic heeft het behoorlijk lastig. Hij zoekt een psychiater op, want hij denkt voortdurend dat hij zijn dochter ziet.

'Le Gendarme New York', film uit 1965 met Louis de Funs, om 23.30 uur op En.

Dossiers