Team Isabelle wint 'The Ultimate Dance Battle'

maandag 30 mei 2011

De RTL 5-show 'The Ultimate Dance Battle' is zondag op spectaculaire wijze gewonnen door de Vlaamse Isabelle Beernaert met haar dansers Angelo, Anna Alicia, Ellen, Patrick en Stfano. In een zinderende live finale nam de choreografe 'modern' het op tegen balletmeester Rinus Sprong.

De teams haalden alles uit de kast om het winnaarschap binnen te slepen met prachtige en originele choreografieën in diverse stijlen. Isabelle verraste het publiek door zelf mee te dansen met haar team tijdens een sensationele hiphop choreografie. Zij sleepte vervolgens met haar team de hoofdprijs van 50.000 euro in de wacht.

De finale werd bekeken door 557.000 dansliefhebbers en scoorde een marktaandeel van 13,1% in de core doelgroep van RTL 5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eviva Espa√Īa - Annemie Struyf

In Carboneras maakt Sabah een afspraak om haar droomhuis voor de tweede keer te bezoeken. In AsturiŽ leven Raf en Birgit voorlopig in hun camper, naast een loods waar ze hun spullen stockeren. In de buurt van Lťon ontmoet Annemie de West-Vlaamse Christine die een herberg uitbaat op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. Buurman Gumercindo is haar enige vriend in dit dorp vol ruzies en conflicten.

'Eviva Espana', om 20.35 uur op Eťn.

Dossiers