Preview 'VoetbalVrouwen' te zien op Tien.tv

zaterdag 3 maart 2007

Op zondag 18 maart start op Tien de nieuwe dramareeks 'VoetbalVrouwen'. De ambitie van de zender is niet gering. De reeks moet op zijn minst evenveel kijkers halen dan 'Gooische Vrouwen'. Op de website van Tien is een uitgebreide preview én de volledige eerste aflevering te bekijken.

T


ien verwacht veel van 'VoetbalVrouwen', de nieuwe dramareeks die werd ontwikkeld door het productiehuis van film- en televisiemaker Johan Nijenhuis.
Nu al is er een aparte website van het programma waarop veel previews zijn te bekijken. Daarnaast vind je op tien.tv ook interviews met cast en crew en backstage-reportages.

Via de website van Tien kan je ook meespelen en kaarten winnen voor de exclusieve première van 'VoetbalVrouwen' in Tuschinski. Mailen hiervoor doe je naar tiennieuwsbrief@talpamedia.nl.

 

 

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Thomas Vanderveken (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

'Alleen Elvis' sluit het seizoen af in stijl, met een van populairste én grappigste vrouwen van Vlaanderen: Maaike Cafmeyer. De jonge, verlegen Maaike droomt er eerst van om vroedvrouw te worden of lerares godsdienst, maar het wordt toch actrice. Ze begint in het theater, maar doorbreken naar het grote publiek doet ze via televisie en haar onweerstaanbare rol in het komische programma 'Het Geslacht De Pauw'. Het bezorgt haar populariteit en het imago van 'zotte doos' terwijl ze evenzeer een stille kant heeft. Haar man is professioneel cellist en samen met hun twee dochters musiceren vindt ze erg belangrijk. Ze heeft ook een nostalgische kant waarin ze het leven niet altijd als een cadeau ziet. 'Dat vrolijke blondje is dan misschien niet mijn natuurlijke staat, het maakt wel deel van me uit. Als je voor niemand een bedreiging vormt, ben je altijd veilig'.

'Alleen Elvis Blijft Bestaan', om 22.00 uur op Canvas.

Dossiers