Preview 'VoetbalVrouwen' te zien op Tien.tv

zaterdag 3 maart 2007

Op zondag 18 maart start op Tien de nieuwe dramareeks 'VoetbalVrouwen'. De ambitie van de zender is niet gering. De reeks moet op zijn minst evenveel kijkers halen dan 'Gooische Vrouwen'. Op de website van Tien is een uitgebreide preview én de volledige eerste aflevering te bekijken.

T


ien verwacht veel van 'VoetbalVrouwen', de nieuwe dramareeks die werd ontwikkeld door het productiehuis van film- en televisiemaker Johan Nijenhuis.
Nu al is er een aparte website van het programma waarop veel previews zijn te bekijken. Daarnaast vind je op tien.tv ook interviews met cast en crew en backstage-reportages.

Via de website van Tien kan je ook meespelen en kaarten winnen voor de exclusieve première van 'VoetbalVrouwen' in Tuschinski. Mailen hiervoor doe je naar tiennieuwsbrief@talpamedia.nl.

 

 

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers