Pak je tas in voor de gloednieuwe serie 'Zomer Kamp Eiland'

zondag 9 december 2018
Foto: © Media Tornado/Cartoon Network 2018

Op 10 december gaat op Cartoon Network, de tv-zender waar ieder moment van de dag de leukste animatieseries te zien zijn, de magische nieuwe serie 'Zomer Kamp Eiland' in première.

In deze fantasierijke serie, op IMDb beoordeeld met een 7,9, volgen we Oscar en zijn beste vriend Hedgehog. Ze worden door hun ouders afgezet bij hun allereerste kampavontuur middenin de bossen. 'Zomer Kamp Eiland' is op verschillende festivals genomineerd en bekroond, met awards voor onder andere Best Short Film en Best Family Film.


Gescheiden van hun ouders moeten de twee vrienden al hun moed verzamelen om hun weg te vinden op het kamp. Maar dit kamp is anders dan andere kampen! 'Zomer Kamp Eiland' is een magisch kamp waar de kampleiders heksen zijn, paarden eenhoorns worden en monsters onder de bedden leven. Niet alle kampen bieden de mogelijkheid om met een pratende haai in het zwembad te zwemmen, onder het bed naar een ander universum te duiken of vrienden te maken met de maan; maar op 'Zomer Kamp Eiland' kan van alles gebeuren!

Stap in de fantasierijke wereld van 'Zomer Kamp Eiland' vanaf 10 december om 19.10 uur op Cartoon Network.

Persbericht Media Tornado/Cartoon Network
http://www.cartooonnetwork.nl
Meer artikels over Cartoon Network NL

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Raymond van het Groenewoud (foto: © VRT 2020)

Raymond kijkt terug op de jaren 70, de jaren van zijn doorbraak, tot het hem te veel wordt. In 1981 trekt hij de stekker eruit en hij gaat voor onbepaalde tijd op retraite.

'Raymond!', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers