Leontine Borsato in 'VoetbalVrouwen' (PREVIEW)

dinsdag 27 februari 2007

Leontine Borsato en Zoop-actrice Nicolette van Dam kruipen in de rol van voetbalvrouw. 'Voetbalvrouwen' is een serie van Johan Nijenhuis die heel binnenkort zal te zien zijn bij Tien. TV-Visie brengt je alvast een voorsmaakje...

L


eontine Borsato en Zoop-actrice Nicolette van Dam kruipen in de rol van voetbalvrouw. 'VoetbalVrouwen' is een serie van Johan Nijenhuis. Ook Bas Muijs en Barry Astma krijgen een rol in de serie.

Volgens Nijenhuis zullen alle clichťs over voetbalvrouwen aan bod komen. 'Het eindeloze en nutteloze shoppen, de ijdelheid en mediageilheid, de ruzies en de onvermijdelijke ontrouw, alles is in de serie te zien', aldus Nijenhuis.

Leontine Borsato vindt de rol van voetbalvrouw Liz helemaal top. 'Hoewel ik nog meer dan vijftig draaidagen voor de boeg heb, ben ik blij dat deze kans voorbij kwam', aldus Leontine, waarbij het acteren ondanks het moederschap is blijven kriebelen.

Klik hier voor een preview van 'VoetbalVrouwen'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Holland-Belgi√ę' (foto: RTL 4 - ¬© RTL 2020)

Een team uit Vlaanderen onder leiding van Niels Destadsbader gaat een verbale strijd aan met een Nederlands team, geleid door Ruben Nicolai. Hoeveel kennen Vlamingen van Nederlandse gewoontes, uitdrukkingen en producten? Vandaag spelen naast Niels Destadsbader ook Katja Retsin en Wesley Sonck.

'Holland - BelgiŽ', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers