Kijkcijfers: 895.000 kijkers voor 'K2 Zoekt K3'

zondag 23 augustus 2009

Op SBS 6 ging zaterdag de grootscheepse talentenjacht 'K2 Zoekt K3' van start. In de show wordt gezocht naar een gloednieuw lid voor de populaire meidengroep K3. De uiteindelijke winnares volgt 'blonde' Kathleen Aerts op die de groep eerder dit jaar verliet. Met 895.000 belangstellenden voor de eerste aflevering kan SBS 6 tevreden zijn.

'


K2 Zoekt K3' gaat zeven weken lang op zoek naar een nieuw groepslid voor het populaire K3. Het programma is een coproductie met het Belgische vtm. Daar is het programma voor het eerst zondagavond te zien. In de eerste uitzending bij SBS 6 kon je kijken naar beelden van de audities die in Rotterdam en Antwerpen werden gehouden.

Beau van Erven Dorens is stem buiten beeld en geeft commentaar bij de audities. In de jury van 'K2 Zoekt K3' zetelen Patty Brard, Marc Forno, Miguel Wiels Axana Ceulemans. Na de audtities zijn er de reality-afleveringen. Op 3 oktober is er dan de finale waarin het nieuwe groepslid finaal gekozen wordt.

Bron: AD.nl

DOSSIER: K2 zoekt K3

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

BH 90210 2019 BH 90210 BH90210

Tori probeert de opstart in goede banen te leiden. Jason en Ian hebben huwelijksproblemen, Jennie ontmoet haar nieuwe bodyguard, Brian aanvaardt een nieuwe assistent en Gabby vraagt Christines advies. Ondertussen komt een bekend gezicht de groep helpen.

'BH90210', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers