'De Vakantierechter' op zoek naar vakantieleed

dinsdag 3 juli 2007

Heeft u een rottige tijd op de camping gehad? Een lekkende tent gehuurd? Drijft de BBQ van de buren u tot wanhoop? Heeft u geen spatje zon in de tuin door de boom van de buren?

O


ok deze zomermaanden is de populaire kantonrechter uit Zaandam, Mr. Frank Visser  weer actief  als 'De Vakantierechter'. Voor de nieuwe reeks van zes programma's van 'De Vakantierechter' is hij op zoek naar mensen met vakantieleed die hiervoor een snelle, deskundige oplossing zoeken.

'De Vakantierechter' biedt de helpende hand. Mr. Frank Visser komt in zijn mobiele rechtzaal zo snel mogelijk naar u toe en doet ter plaatse uitspraak. Op deze manier verhelpt hij vakantieleed van zeer uiteenlopende aard en brengt hij mensen dichter tot elkaar.

Alles wat uw vakantie kan verpesten, van klein leed tot groot, komt in aanmerking voor 'De Vakantierechter'.

Bel voor een gratis, onafhankelijke en bindende beslissing naar 0900 1301 (€ 0,10 p/min), mail naar vakantierechter@idtv.nl of schrijf naar redactie 'De Vakantierechter', Postbus 21010, 1100 AA te Amsterdam.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Aan de hand van persoonlijk beeldmateriaal wordt het bewogen leven van Matangi/Maya/M.I.A. geschetst - een opmerkelijke transformatie van vluchteling tot popster. Matangi is de dochter van de oprichter van het gewapende Tamil-verzet in Sri Lanka. Ze vluchtte met haar gezin mee naar Groot-Brittannië, waar ze Maya werd, een vroegrijpe en creatieve Londense tiener. De wereld leerde haar kennen als M.I.A., de popster die met de zelfzekerheid van een multicultureel jongere een catchy mix brengt van Tamilpolitiek, kunstchoolpunk en hiphop-beats.

'Matangi/Maya/M.I.A', om 23.45 uur op Canvas.

Dossiers