'De Vakantierechter' op zoek naar vakantieleed

dinsdag 3 juli 2007

Heeft u een rottige tijd op de camping gehad? Een lekkende tent gehuurd? Drijft de BBQ van de buren u tot wanhoop? Heeft u geen spatje zon in de tuin door de boom van de buren?

O


ok deze zomermaanden is de populaire kantonrechter uit Zaandam, Mr. Frank Visser  weer actief  als 'De Vakantierechter'. Voor de nieuwe reeks van zes programma's van 'De Vakantierechter' is hij op zoek naar mensen met vakantieleed die hiervoor een snelle, deskundige oplossing zoeken.

'De Vakantierechter' biedt de helpende hand. Mr. Frank Visser komt in zijn mobiele rechtzaal zo snel mogelijk naar u toe en doet ter plaatse uitspraak. Op deze manier verhelpt hij vakantieleed van zeer uiteenlopende aard en brengt hij mensen dichter tot elkaar.

Alles wat uw vakantie kan verpesten, van klein leed tot groot, komt in aanmerking voor 'De Vakantierechter'.

Bel voor een gratis, onafhankelijke en bindende beslissing naar 0900 1301 ( 0,10 p/min), mail naar vakantierechter@idtv.nl of schrijf naar redactie 'De Vakantierechter', Postbus 21010, 1100 AA te Amsterdam.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Sky is the Limit' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Guy neemt zijn Sona mee naar Monaco voor de bootshow. Terwijl Frederik fier en met grote passie zijn huis toont. Seka en Christian zakken af naar LA. Een nieuw seizoen, nieuwe gezichten.

'The Sky is the Limit', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers