'@Z': spraakmakende gasten in debat over het meest gedeelde nieuws van de dag

zondag 2 oktober 2016

Welke foto heeft iedereen in z'n tijdlijn staan, welk filmpje is vaak bekeken en wie tweet wat? En vooral: wat vinden we daarvan? Dat is waar het om draait in het dagelijkse nieuwsprogramma '@Z'.

Diverse vaste tafelgasten als Peter R. de Vries, Heleen van Rooyen, Marianne Zwagerman, Maarten van Rossem en Freek de Jonge geven hun ongezouten mening op de trending topics van die dag, aangespoord door presentator Paul van Liempt en co-host Gerben van Driel. Een mening die regelmatig wordt uitgedaagd, want via Skype en WhatsApp breken deskundigen in op de discussie aan tafel.


'@Z' is het eerste nieuwsprogramma dat draait om trending topics. Paul Van Liempt bespreekt met twee gasten uit een vast team van opiniemakers het nieuws, het debat en de emotie die Facebook, Twitter, Snapchat en Instagram die dag overheersen. Naast de eerder genoemde gasten schuiven ook Özcan Akyol, Brainpower, Elle van Rijn, Roos Schlikker, Richard Korver, Boris van der Ham en Nadia Zerouali regelmatig aan. In de eerste uitzending, op maandag 3 oktober, zitten Peter R. de Vries en columniste Roos Schlikker aan tafel.

'@Z', vanaf maandag 3 oktober iedere werkdag om 21.30 uur bij RTL Z.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kan Iedereen Nog Volgen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Deze zomer herhaalt VTM afleveringen van enkele (komische) succesprogramma's. En deze week is 'Kan Iedereen Nog Volgen?' aan de beurt. In deze aflevering reizen panelleden Sven De Ridder, Jacques Vermeire, Ruth Beeckmans en Bart Cannaerts samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.

'Kan Iedereen Nog Volgen?', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers