'@Z': spraakmakende gasten in debat over het meest gedeelde nieuws van de dag

zondag 2 oktober 2016

Welke foto heeft iedereen in z'n tijdlijn staan, welk filmpje is vaak bekeken en wie tweet wat? En vooral: wat vinden we daarvan? Dat is waar het om draait in het dagelijkse nieuwsprogramma '@Z'.

Diverse vaste tafelgasten als Peter R. de Vries, Heleen van Rooyen, Marianne Zwagerman, Maarten van Rossem en Freek de Jonge geven hun ongezouten mening op de trending topics van die dag, aangespoord door presentator Paul van Liempt en co-host Gerben van Driel. Een mening die regelmatig wordt uitgedaagd, want via Skype en WhatsApp breken deskundigen in op de discussie aan tafel.


'@Z' is het eerste nieuwsprogramma dat draait om trending topics. Paul Van Liempt bespreekt met twee gasten uit een vast team van opiniemakers het nieuws, het debat en de emotie die Facebook, Twitter, Snapchat en Instagram die dag overheersen. Naast de eerder genoemde gasten schuiven ook Özcan Akyol, Brainpower, Elle van Rijn, Roos Schlikker, Richard Korver, Boris van der Ham en Nadia Zerouali regelmatig aan. In de eerste uitzending, op maandag 3 oktober, zitten Peter R. de Vries en columniste Roos Schlikker aan tafel.

'@Z', vanaf maandag 3 oktober iedere werkdag om 21.30 uur bij RTL Z.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie n de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders n toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers