Vijf redenen om af te tellen naar de nieuwe Netflix-serie 'The Politician'

vrijdag 9 augustus 2019
Foto: © coopr/Netflix 2019

'The Politician' is een zwarte, satirische komedie over een rijke student die bereid is alles op het spel te zetten om President van de Verenigde Staten te worden.

Hier alvast 5 redenen op een rij waarom je moet aftellen naar de release van 'The Politician':


1. 'The Politician' is geregisseerd door Ryan Murphy. Hij behaalde eerder groot succes met de serie 'Nip/Tuck', dat maar liefst goed was voor 15 Emmy-nominaties. Ryan brak pas echt door na het doorslaande succes van de door hem bedachte televisieserie 'Glee'. De serie sleepte een recordaantal prijzen in de wacht en wist wereldwijd iedereen in te pakken.

2. Voor 'The Politician' heeft Ryan Murphy niemand minder dan 'star couple' Gwyneth Paltrow en Brad Falchuk weten te strikken als executive producers.

3. De serie zit boordevol acteertalent. Grote sterren als Gwyneth Paltrow, Jessica Lange, Laura Dreyfuss, January Jones en Bette Midler zijn verbonden aan de serie, maar ook jong, veelbelovend talent als Ben Platt, Zoey Deutch en Lucy Boynton schitteren in de 'The Politician'.

4. Niet alleen de acteerprestaties zijn bewonderenswaardig, de serie heeft ook een heerlijke look and feel. Netflix heeft vandaag de eerste stills vrijgegeven waarin de geweldige outfits en decor duidelijk de boventoon voeren.

5. Last but not least: in 'The Politician' kunnen we af en toe ook genieten van melodramatische ballads tot up-tempo nummers.

Over 'The Politician'
Payton Hobart (Ben Platt), een rijke student uit Santa Barbara, Californië, weet vanaf zijn zevende al dat hij President van de Verenigde Staten gaat worden. Maar eerst zal hij zijn weg moeten vinden in het meest verraderlijke politieke landschap van allemaal: Saint Sebastian High School. Om als Student Body President verkozen te worden, een plekje op Harvard te bemachtigen en zijn eigen succesvolle weg te blijven bewandelen, moet Payton zijn meedogenloze klasgenoten te slim af zijn zonder zijn eigen moraliteit en imago op te offeren. 'The Politician' van Ryan Murphy is een zwarte, satirische komedie en biedt een zeldzame blik op wat er nodig is om een politicus te worden.

'The Politician' is vanaf 27 september exclusief te zien op Netflix.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Joanna Lumley begint aan haar Zijderoute-avontuur in Veneti, waar ze te weten komt hoe de reizen van de Venetiaanse held Marco Polo en de handelaars van de Zijderoute de groei van de stad hebben benvloed. In Albani wandelt ze langs de Via Egnatia, de weg die twee uithoeken van het Romeinse Rijk met elkaar verbond - Rome en Byzantium. Vervolgens gaat het richting Turkije, naar Istanbul, dat een cruciale rol speelde op de route door zijn ligging op het kruispunt van Europa en Azi. In Cappadoci verbaast Joanna zich over de indrukwekkende rotsformaties die er voor een uniek landschap zorgen. Ten slotte neemt ze de nachttrein naar de hooglanden in het verre oosten van Turkije, in de buurt van de Georgische grens.

'Joanna Lumley's Silk Road', om 21.55 uur op En.

Dossiers