Paul Rudd en ... Paul Rudd in nieuwe Netflix-serie 'Living With Yourself'

vrijdag 23 augustus 2019
Foto: © coopr/Netflix 2019

Netflix heeft de eerste foto's vrijgegeven van de komedieserie 'Living With Yourself', met Paul Rudd voor het eerst in de hoofdrol van een televisieserie.

De Netflix-serie 'Living With Yourself' is een originele komedie die volledig draait rond de vraag 'willen we echt beter zijn?' Miles (Paul Rudd) is een man die worstelt met het leven. Wanneer hij een nieuwe behandeling ondergaat die belooft om van hem een beter persoon te maken, merkt hij dat hij vervangen wordt door een nieuwe en verbeterde versie van zichzelf. Miles moet niet alleen leren omgaan met de onbedoelde gevolgen van zijn acties, hij vindt ook dat hij moet vechten voor zijn vrouw (Aisling Bea), zijn carrière en zijn identiteit.


'Living With Yourself' bestaat uit acht afleveringen, verteld vanuit meerdere perspectieven. De serie is gemaakt en geschreven door Emmy® Award-winnaar Timothy Greenberg ('The Daily Show with Jon Stewart'), geregisseerd door Jonathan Dayton en Valerie Faris ('The Battle of the Sexes', 'Little Miss Sunshine') en sterren Paul Rudd en ... Paul Rudd. Greenberg produceert de show samen met Anthony Bregman en Jeff Stern voor Likely Story, Tony Hernandez voor Jax Media, Dayton, Faris, Rudd en Jeff Blitz.

'Living With Yourself' is vanaf vrijdag 18 oktober wereldwijd op Netflix te bekijken.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' fictie op En

John zijn handeltje op de terreinen van De Beco draait volop en hij verdient bakken geld. Alles loopt volgens plan, tot Ella een afschrift van de bank vindt en John confronteert met zijn leugens: hij had haar beloofd nooit nog crimineel werk te doen. Barry beslist om te werken met John, wat John vleugels geeft. Zeker omdat hij intussen ontdekt wat de zwakke plek van De Pelsmaecker is. Barry is intussen met andere dingen bezig: Julie Beckers.

'Over Water', om 20.50 uur op En.

Dossiers