Paul Rudd en ... Paul Rudd in nieuwe Netflix-serie 'Living With Yourself'

vrijdag 23 augustus 2019
Foto: © coopr/Netflix 2019

Netflix heeft de eerste foto's vrijgegeven van de komedieserie 'Living With Yourself', met Paul Rudd voor het eerst in de hoofdrol van een televisieserie.

De Netflix-serie 'Living With Yourself' is een originele komedie die volledig draait rond de vraag 'willen we echt beter zijn?' Miles (Paul Rudd) is een man die worstelt met het leven. Wanneer hij een nieuwe behandeling ondergaat die belooft om van hem een beter persoon te maken, merkt hij dat hij vervangen wordt door een nieuwe en verbeterde versie van zichzelf. Miles moet niet alleen leren omgaan met de onbedoelde gevolgen van zijn acties, hij vindt ook dat hij moet vechten voor zijn vrouw (Aisling Bea), zijn carrière en zijn identiteit.


'Living With Yourself' bestaat uit acht afleveringen, verteld vanuit meerdere perspectieven. De serie is gemaakt en geschreven door Emmy® Award-winnaar Timothy Greenberg ('The Daily Show with Jon Stewart'), geregisseerd door Jonathan Dayton en Valerie Faris ('The Battle of the Sexes', 'Little Miss Sunshine') en sterren Paul Rudd en ... Paul Rudd. Greenberg produceert de show samen met Anthony Bregman en Jeff Stern voor Likely Story, Tony Hernandez voor Jax Media, Dayton, Faris, Rudd en Jeff Blitz.

'Living With Yourself' is vanaf vrijdag 18 oktober wereldwijd op Netflix te bekijken.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Béa krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers