Netflix kondigt deel 4 van 'La Casa de Papel' aan

zondag 8 december 2019
Foto: © Coopr/Netflix 2018

Netflix heeft dit weekend tijdens de Braziliaanse Comic Con het vierde deel aangekondigd van de meest populaire niet-Engelstalige serie 'La Casa de Papel'.

Een mysterieuze man genaamd El Profesor ('The Professor'), plant de allergrootste overval die men ooit kan bedenken: de overname van de Koninklijke Munt van Spanje en het stelen van 2.4 biljoen euro. Om dit ambitieuze plan te kunnen uitvoeren rekruteert hij een bende van 8 mensen die elk bepaalde talenten bezitten, maar ook niets te verliezen hebben. De overvallers vinden het lastig om zich aan de voorgelegde regels te houden en worden geconfronteerd met onwillige gijzelaars, geweld en isolement. Uiteindelijk slagen ze erin om uit het Spaanse Nationale Munthuis te ontsnappen, met het geld. Hun geluk is echter van korte duur wanneer één van hen gearresteerd wordt en de bende gedwongen wordt om weer samen te komen om een nog ambitieuzer plan uit te voeren, met als doelwit: de Nationale Bank van Spanje.


Fans van 'La Casa de Papel' kunnen de serie volgen op Instagram, YouTube of Twitter.

'La Casa de Papel': deel 4 is vanaf 3 april 2020 wereldwijd exclusief beschikbaar op Netflix.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrire als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op En.

Dossiers