Hysterische derde aflevering 'Just Tattoo of Us Benelux'

zaterdag 30 maart 2019
Foto: MTV - © Viacom Benelux 2019

In de eerste twee afleveringen van 'Just Tattoo of Us Benelux' zijn er al wat heftige tattoos voorbij gekomen. Maar net als je denkt dat het niet erger kan, kun je zondag om 21.30 uur op de bank ploffen voor een avond hysterie en hilariteit met aflevering drie van het MTV-programma.

Een bijzondere uitzending dit keer, want hét bekendste tatoeërende koppel van de Benelux maakt gezamenlijk hun opwachting in de show: Pommeline en Fabrizio buigen zich deze avond over de kunstwerken die family, lovers en friends voor elkaar hebben bedacht.


Onder leiding van hosts Channah en Koen Kardashian trapt de meest bekende tweeling van Maaskantje de avond af. Esmee en Sharon zijn bekend geworden door hun deelname aan 'Ex on the Beach Double Dutch' en hun eigen realityserie 'Double Trouble'. De deelname aan 'Just Tattoo of Us Benelux' kwam van Esmee, maar Sharon heeft zich laten overtuigen en is mee de studio in gestapt. Tattoo artists Debbie (@debbiezandvoort.tattoo) en Willem (@tattooshop_corner82) buigen zich over de tattoos van de meiden. Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de gemeenste tweelingzus van het land?

Als tweede duo doen de vriendinnen Peng en Sandy hun intrede in de tattoo booth. De twee zijn beste vriendinnen en collega’s die geen feestje aan zich voorbij laten gaan. Ze weten elkaars diepste geheimen, maar zal dit worden uitgebeeld in een vreselijke tattoo? Pommeline (@pommelinetilliere) en Fabrizio (@fabrizio_tzinaridis), we kennen ze allemaal, nemen het zetten van de tattoos voor hun rekening en beelden de boodschappen van de vriendinnen uit met een vereeuwiging voor het leven. Pakken de vriendinnen na deze aflevering nog samen een feestje of durven ze niet meer naar buiten te komen?

Ben je benieuwd welke plaatjes de koppels in de show getatoeëerd hebben gekregen? Kijk dan MTV’s 'Just Tattoo of Us Benelux' elke zondag om 21.30 uur op MTV.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers