'Friends'-reŁnie bevestigd voor maart 2021

dinsdag 17 november 2020
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

'De reŁnie van 'Friends' wordt verplaatst naar begin maart', postte Matthew Perry afgelopen donderdag op zijn Twitteraccount. Perry speelde de rol van Chandler in de Amerikaanse sitcom.

David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow en Perry zullen volgend jaar dus opnieuw samen te zien zijn. Perry is alvast enthousiast: 'Het ziet ernaar uit dat er een druk jaar zit aan te komen. En daar houd ik van!', stond te lezen op zijn Twitter.


De reünie van de cast stond origineel gepland in mei dit jaar, tegelijk met de lancering van streamingdienst HBO Max. Deze streamingdienst heeft de rechten om 'Friends' online aan te bieden. Door de coronapandemie was mei niet haalbaar en ondertussen is de reünie al voor de tweede keer uitgesteld.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ludo Busschots in 'Albert II'

Na een incident tijdens een receptie voor de legertop, wordt duiker Rick Symons naar het 40ste Search and Rescue smaldeel in Koksijde gestuurd. Rick wordt er opgenomen in de competente, maar licht aparte Sea King crew. De grootste verrassing is de aanwezigheid van Alex, de vrouwelijke medic, waarmee Rick eerder al een kleine aanvaring heeft gehad. De overplaatsing naar Koksijde dwingt Rick tot nog een andere confrontatie. Die met zijn verleden.

'Windkracht 10: Koksijde Rescue', film uit 2006 nav. het overlijden van Ludo Busschots, om 21.25 uur op Eťn.

Dossiers