Dossier - Najaar 2024: alle plannen, alle zenders! (BE)

TVVlogo black + fulltekst

De herfst is de periode waar veel tv-kijkers reikhalzend naar uitkijken. Het is ook hét moment waarop de meeste tv-zenders hun grote kanonnen in stelling brengen en nieuwe programma's lanceren. Ook voor tv-makers is het najaar een bijzonder boeiende periode. Dit dossier bundelt alle artikels over de tv-herfst van 2024!

'Missie Medaille': volg onze Belgische atleten op weg naar een olympische medaille

Het is bijna zover: op 26 juli starten de Olympische Spelen in Parijs. Voor onze Belgische atleten hét moment waar ze maanden of zelfs jarenlang naartoe hebben gewerkt.

Lees meer

VRT 1 maakt eerste naam van 'Het Huis' bekend!

Donderdag 11 juli bracht Bart Kaëll een primeur mee naar Vlaanderen feest, waar hij optrad: hij kondigde er aan dat hij te gast is in het nieuwe seizoen van 'Het Huis'.

Lees meer

Ook Glenn (32) gaat in een volgend seizoen van 'Boer zkt Vrouw' op zoek naar de ware

Hold your horses! En in dit geval ook mestkalveren. Want naast de boeren die eerder al werden voorgesteld, komt matchmaker Dina Tersago met een nieuwe boer op de proppen. De 32-jarige vleeskalverhouder, paardenfokker en tuinaannemer Glenn uit Weelde (Antwerpen) gaat in een nieuw seizoen van 'Boer zkt Vrouw' op zoek naar de liefde.

Lees meer

'#LikeMe' keert terug, met nieuwe cast én nieuwe liedjes!

Goed nieuws voor de fans van '#LikeMe'. De superpopulaire liedjesserie keert binnenkort terug. Weliswaar met een nieuwe cast en maar liefst 26 klassiekers die in een nieuw jasje worden gegoten.

Lees meer

Drie nieuwe deelnemers aan 'De Slimste Mens Ter Wereld' bekend

Na de bekendmaking van Xander De Rycke vorige week, worden drie nieuwe namen onthuld voor het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Lees meer

Bekijk nu de trailer van de reünie special '20 Jaar Het Eiland'

Het is nog even wachten, maar de reünie special van 'Het Eiland' komt steeds dichterbij. VRT en Streamz brengen de dertien originele castleden van deze iconische reeks terug samen om herinneringen op te halen aan een reeks die na meer dan twee decennia nog sterk verankerd zit in het collectief geheugen van Vlaanderen. Lees meer

Opnames gestart van het tweede seizoen van '3FF'

Voor fans kan het aftellen beginnen, want Streamz kondigt het langverwachte tweede seizoen van de populaire jongerenserie '3FF' aan. Daarin kruipen hoofdrolspelers Jamie-Lee Six, Angela Jakaj en Liandra Sadzo terug in de huid van de beste vriendinnen Amber, Leyla en Kyra. Lees meer

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Undercover' (foto: Eén - © VRT 2018)

Na een eerste succesje van Bob en Kim krijgt het undercoverteam inzage in de telefooncommunicatie van Ferry's bende. Kim krijgt Danielle zover om een dubbeldate te organiseren om de mannen te verzoenen, terwijl Ferry er alles aan doet om Bobs ware aard te achterhalen. Wanneer Jurgen in de problemen komt, ontstaat er chaos in het kamp van Ferry. Bob en Kim proberen hiervan te profiteren.

'Undercover', om 22.50 uur op VRT 1.

Dossiers