Zaterdag 3 september sollicitatiedag bij 'Mijn Restaurant!'

woensdag 31 augustus 2011

Over enkele weken kunnen we met eigen ogen het resultaat van de noeste arbeid van de duo's van 'Mijn Restaurant!' zien en onze smaakpapillen laten verwennen, want dan openen de restaurants de deuren. Alle deelnemers van 'Mijn Restaurant!' zijn vastbesloten om van hun zaak dé culinaire hot spot van de stad te maken en zijn daarom op zoek naar keuken- en zaalpersoneel. Mensen die er keihard tegenaan willen gaan en hun steentje willen bijdragen om er samen met de duo's van 'Mijn Restaurant!' een succesverhaal van te maken.

Op zaterdag 3 september vanaf 9.00 uur kan iedereen die geïnteresseerd is in een job in de horeca op sollicitatiegesprek gaan in het restaurant naar keuze:


  • Amber & Elodie - Kapelsesteenweg 471 - Ekeren
  • Daniël & Rinaldo - De Schiervelstraat 10 - Tongeren
  • Steven & Sofie - Dijkstraat 1 - Dendermonde
  • Bart & Kris - Bogaardenstraat 23 - Aarschot
  • Eef & Michaël - Zeedijk 219 - Blankenberge
Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant! (editie 2011)

volledig dossier
MijnRestaurant

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Geleidelijk aan gunnen de geïnterneerden ons een blik in hun leven, in hun hoofd en in hun ziel. Stap voor stap begrijpen we als kijker beter wat dat eigenlijk betekent, 'ontoerekeningsvatbaar'. Marjolein vertrouwt Herman Brusselmans toe dat ze haar euthanasieaanvraag voor ondraaglijk psychisch lijden heeft ingediend. Iqbal probeert samen met Mauro Pawlowski zijn paniekaanvallen te overwinnen, de psychosegevoelige Ludovicq botst op geheel eigen wijze op z'n grenzen en Jan is zenuwachtig voor de première van de animatiefilm 'Frezals World', die hij samen met Jonas Geirnaert creëerde.

'Ontoerekeningsvatbaar', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers