'X Factor' over en uit voor Stefanie

woensdag 29 oktober 2008

De vierde aflevering van 'X Factor' zit er op dus mocht ook een vierde kandidaat zijn, of beter haar, koffers pakken. Deze week was dat Stefanie, de 16-jarige poulain van coach Maurice Engelen.

Vori

ge week nog weigerde Maurice om te kiezen tussen twee van zijn kandidaten, Karim en Rodwan. Maurice verliet zijn stoel aan de jurytafel en ging in het publiek zitten. Het publiek kreeg dan ook het beslissingsrecht en stuurde Rodwan naar huis.

Dit keer zat Maurice wel weer gewoon braaf in de jury en gaf hij commentaar op zijn ondertussen bekende manier. Hij prees dit keer Elien voor haar performance en de keuze van het liedje. Over Ladies First had hij dan weer bijzonder weinig te zeggen. Hij wilde enkel laten weten dat hij een fanclub wilde oprichten voor hen. Met dit soort sarcastische commentaar kon coach Do dan weer absoluut niet lachen.

Voor Ladies First dook er afgelopen week trouwens een onaangename verrassing op. Adriaan Van Landschoot, de man achter de 'Adya'cd's, heeft blijkbaar al een patent op de naam Ladies First. Do deed nu voor de tweede keer een oproep aan de kijkers om opnieuw een mogelijke groepsnaam door te sturen. Wie suggesties heeft mag die doormailen naar do@vtm.be. Ook de naam van de meidengroep Miss Behave, die ondertussen de wedstrijd moesten verlaten, werd door kijkers voorgesteld.

Nadat alle kandidaten de revue gepasseerd waren, kregen de kijkers de kans om te stemmen. Stefanie en Lester en Abdou kregen een herkansing omdat zij de minste stemmen haalden. Het was uiteindelijk Stefanie die 'X Factor' moest verlaten. Volgens Do en Kris heeft ze het nodige talent maar moet ze leren om juister te zingen.

Volgende week strijden de acht overgebleven finalisten voor een plaats in de volgende ronde.

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie én de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders én toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers