Wordt Kim Clijsters 'De Slimste Mens ter Wereld'?

woensdag 1 juli 2015

VIER-programma 'De Slimste Mens ter Wereld' pakt uit met een opvallende naam. Niemand minder dan ex-tennisster Kim Clijsters zal dit najaar deelnemen aan de populaire quiz.

'De Slimste Mens ter Wereld' begint dit najaar aan het dertiende seizoen en mag voormalig nummer één van de wereld, Kim Clijsters, verwelkomen. Al had presentator Erik Van Looy wel enkel uren nodig om de tenniskampioene uit Bree te overtuigen.


'Ik ben op stap geweest met Kim om haar te overhalen. Na een nachtje in Antwerpen, zo ergens om 4.00 uur 's morgens, liet Kim de verlossende woorden 'Ik doe het.' vallen', vertelt Erik Van Looy in Het Laatste Nieuws.

Sindsdien zou Kim bezeten zijn door het spelletje. 'Er is zelf al een ploeg van ons naar Bree vertrokken om haar extra te trainen. Ze is een fan van het programma en belangrijk voor ons: de spelduivel zit nog altijd in haar. Ze wil nog altijd winnen', aldus Van Looy.

Momenteel heeft de quiz al 26 van de 34 deelnemers weten te strikken. 'Met Kim erbij hebben we een extra troef om anderen sneller overstag te laten gaan.'

Bron: sporza.be

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
DSMTW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kan Iedereen Nog Volgen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Deze zomer herhaalt VTM afleveringen van enkele (komische) succesprogramma's. En deze week is 'Kan Iedereen Nog Volgen?' aan de beurt. In deze aflevering reizen panelleden Sven De Ridder, Jacques Vermeire, Ruth Beeckmans en Bart Cannaerts samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.

'Kan Iedereen Nog Volgen?', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers