Wordt Kim Clijsters 'De Slimste Mens ter Wereld'?

woensdag 1 juli 2015

VIER-programma 'De Slimste Mens ter Wereld' pakt uit met een opvallende naam. Niemand minder dan ex-tennisster Kim Clijsters zal dit najaar deelnemen aan de populaire quiz.

'De Slimste Mens ter Wereld' begint dit najaar aan het dertiende seizoen en mag voormalig nummer één van de wereld, Kim Clijsters, verwelkomen. Al had presentator Erik Van Looy wel enkel uren nodig om de tenniskampioene uit Bree te overtuigen.


'Ik ben op stap geweest met Kim om haar te overhalen. Na een nachtje in Antwerpen, zo ergens om 4.00 uur 's morgens, liet Kim de verlossende woorden 'Ik doe het.' vallen', vertelt Erik Van Looy in Het Laatste Nieuws.

Sindsdien zou Kim bezeten zijn door het spelletje. 'Er is zelf al een ploeg van ons naar Bree vertrokken om haar extra te trainen. Ze is een fan van het programma en belangrijk voor ons: de spelduivel zit nog altijd in haar. Ze wil nog altijd winnen', aldus Van Looy.

Momenteel heeft de quiz al 26 van de 34 deelnemers weten te strikken. 'Met Kim erbij hebben we een extra troef om anderen sneller overstag te laten gaan.'

Bron: sporza.be

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
DSMTW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers