Weinig interesse voor kandidaten van 'The Voice' in Antwerpen

donderdag 16 februari 2012

Team Natalia uit 'The Voice van Vlaanderen' mocht woensdagmiddag de nieuwe compilatie-cd signeren in Antwerpen. De signeersessie werd helaas een flop. De planning van de signeersessie liep al in de war toen de kandidaten te laat toekwamen in de Free Record Shop in Antwerpen. Enkel de afvaller van vorige week, de Antwerpse Sarah, kwam op tijd, net alsYass uit Genk. Een uitleg voor de vertraging was er wel. 'Er waren nog workshops met de coach en hulpcoach', zei kandidaat Ludovic.

Toch hadden de kandidaten waarschijnlijk meer verwacht van de signeersessie. Toen team Natalia voltallig was, stond slechts zes man te wachten. Drie van de zes wachtenden waren familie van kandidaat Silke uit Deurne. Meter Inge stond samen met haar zonen te wachten op hun idool.


Ze maakten van de gelegenheid gebruik om Silke nog eens te kunnen zien. 'Ik wist dat ze het heel druk zou hebben met 'The Voice'. Dus was naar hier komen de enige manier om haar vandaag te zien. Maar het begint nu wel lang te duren', aldus Inge. Naast Inge, Thomas en Mats zijn ook de buurvrouw van Silke en haar zoontje aanwezig. Ze zijn het er allemaal over eens: 'Silke is de beste!'

Bron: nieuwsblad.be

Herbekijk de tweede liveshow!

DOSSIER: The Voice van Vlaanderen (vtm)

volledig dossier
TVVV

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Pilote Emma Henderson krijgt te maken met technische problemen, zware turbulentie n een medisch noodgeval. Piloot Brij Kotecha staat voor een moeilijke keuze, want stevige wolken belemmeren het zicht voor de landing.

'Easyjet: Inside The Cockpit', om 22.10 uur op VIER.

Dossiers