Vtm zoekt kandidaten voor nieuwe avontuurlijke expeditie

donderdag 11 maart 2010

vtm is op zoek naar kandidaten voor een avontuurlijke expeditie; van de Atlantische kust van Brazilië tot het Andesgebergte van Peru; doorheen adembenemende natuur en langs vreemde Indianenstammen; een expeditie van de monding naar de bron van dé machtigste rivier op aarde: de Amazone.

Vtm zoekt tieners tussen 16 en 18 jaar die samen met één van hun ouders willen deelnemen. Of vaders of moeders die samen met zoon of dochter (tussen 16 en 18 jaar) een onvergetelijk avontuur willen beleven.


Willen jullie samen je horizonten verruimen? Durven jullie het aan om samen onbekende gebieden te verkennen? Denken jullie een onverwoestbaar duo te kunnen vormen, dat alle hindernissen overwint? Vind je dat het tijd wordt dat je moeder eens haar tanden laat zien? Moet je vader dringend eens uit zijn luie zetel komen? Heeft je zoon nood aan een échte levenservaring of moet dochterlief eens leren appreciëren wat ze heeft? Of is het gewoon de hoogste tijd om jullie unieke band te verstevigen of herontdekken?

Wat de reden ook mag zijn… Schrijf jullie nu hier in voor hét avontuur van jullie leven.

Voldoe jij niet aan deze voorwaarden maar kan je zo’n duo overtuigen om zich in te schrijven; ook dan ben je hier op de juiste plaats...

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Wozniak krijgt groen licht om opnieuw aan de slag te gaan. Hij en Harlee bekomen nog steeds van hun bijna-doodervaring. Ondertussen worden ze naar een gruwelijke plaats delict gestuurd, die bezaaid ligt met mysteries.

'Shades Of Blue', om 23.25 uur op VTM 3.

Dossiers