Vtm zoekt kandidaten voor 'EHBL'

woensdag 8 april 2009

Vtm zoekt kandidaten voor het derde seizoen van het klusprogramma "Eerste Hulp Bij Linkerhanden". Woon je tussen de onafgewerkte klusjes? Ben je het beu dat je partner ergens aan begint en laat liggen door tijdsgebrek, onhandigheid of beide?

Dan

ben jij misschien de kandidaat die vtm zoekt!

EHBL is er niet om grote verbouwingswerken of renovaties te gaan doen; dat is werk voor specialisten! Een ruimte opfrissen daarentegen, een wandje plaatsen, laminaat leggen, kortom klusjes die de betere doe-het-zelver aankan, daarover gaat het bij EHBL!

Presentatrice Tess Goossens en haar sympathieke superklusser Bas geven voor 2.500 euro aan waardebons cadeau om alle nodige materialen te kopen en zoveel mogelijk problemen in huis op te lossen. Tess stuurt jou er een weekendje tussenuit terwijl je huis eindelijk in orde wordt gebracht door je partner en 5 vrienden en/of familieleden, onder leiding van Bas.

Geïnteresseerd? Vul als de bliksem het inlichtingenformulier in via de link onderaan.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden, om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

'The Mistletoe Promise', om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers