Vtm zoekt kandidaten voor 'EHBL'

woensdag 8 april 2009

Vtm zoekt kandidaten voor het derde seizoen van het klusprogramma "Eerste Hulp Bij Linkerhanden". Woon je tussen de onafgewerkte klusjes? Ben je het beu dat je partner ergens aan begint en laat liggen door tijdsgebrek, onhandigheid of beide?

Dan

ben jij misschien de kandidaat die vtm zoekt!

EHBL is er niet om grote verbouwingswerken of renovaties te gaan doen; dat is werk voor specialisten! Een ruimte opfrissen daarentegen, een wandje plaatsen, laminaat leggen, kortom klusjes die de betere doe-het-zelver aankan, daarover gaat het bij EHBL!

Presentatrice Tess Goossens en haar sympathieke superklusser Bas geven voor 2.500 euro aan waardebons cadeau om alle nodige materialen te kopen en zoveel mogelijk problemen in huis op te lossen. Tess stuurt jou er een weekendje tussenuit terwijl je huis eindelijk in orde wordt gebracht door je partner en 5 vrienden en/of familieleden, onder leiding van Bas.

Geïnteresseerd? Vul als de bliksem het inlichtingenformulier in via de link onderaan.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Axel Gaat Binnen' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Axel verblijft in het afkickcentrum in Sleidinge. Hij sprokkelt levensverhalen op de afdelingen 'crisistoxicomanie' , waar mensen geholpen worden die met een verslaving kampen, en bij 'dubbele diagnose' waar verslaafden ook een psychische problematiek hebben.

'Axel Gaat Binnen', om 21.55 uur bij VTM.

Dossiers