Vtm zoekt kandidaten voor 'EHBL'

woensdag 8 april 2009

Vtm zoekt kandidaten voor het derde seizoen van het klusprogramma "Eerste Hulp Bij Linkerhanden". Woon je tussen de onafgewerkte klusjes? Ben je het beu dat je partner ergens aan begint en laat liggen door tijdsgebrek, onhandigheid of beide?

Dan

ben jij misschien de kandidaat die vtm zoekt!

EHBL is er niet om grote verbouwingswerken of renovaties te gaan doen; dat is werk voor specialisten! Een ruimte opfrissen daarentegen, een wandje plaatsen, laminaat leggen, kortom klusjes die de betere doe-het-zelver aankan, daarover gaat het bij EHBL!

Presentatrice Tess Goossens en haar sympathieke superklusser Bas geven voor 2.500 euro aan waardebons cadeau om alle nodige materialen te kopen en zoveel mogelijk problemen in huis op te lossen. Tess stuurt jou er een weekendje tussenuit terwijl je huis eindelijk in orde wordt gebracht door je partner en 5 vrienden en/of familieleden, onder leiding van Bas.

Genteresseerd? Vul als de bliksem het inlichtingenformulier in via de link onderaan.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Over Water' fictie op En

John zijn handeltje op de terreinen van De Beco draait volop en hij verdient bakken geld. Alles loopt volgens plan, tot Ella een afschrift van de bank vindt en John confronteert met zijn leugens: hij had haar beloofd nooit nog crimineel werk te doen. Barry beslist om te werken met John, wat John vleugels geeft. Zeker omdat hij intussen ontdekt wat de zwakke plek van De Pelsmaecker is. Barry is intussen met andere dingen bezig: Julie Beckers.

'Over Water', om 20.50 uur op En.

Dossiers