VTM steekt 'De Pfaffs' tijdelijk in de koelkast

donderdag 16 augustus 2007

Opmerkelijk nieuws voor de fans van de populaire reeks 'De Pfaffs' op VTM. De nieuwe reeks van het programma zal niet meteen in september te zien zijn. Er werd beslist om nog even te wachten met het uitzenden van de nieuwe serie belevenissen van de bekende voetbalfamilie.

D


e reeks rond de populairste doelman van Belgi is al jaren succesvol op VTM. In de herfst van vorig jaar haalde de reeks met gemak de 1.000.000 kijkers, maar op het einde van het seizoen bleven er nog amper 500.000 kijkers over. Daarom beslist VTM op de Pfaffs een tijdje van het scherm te houden. De camera's beginnen in Brasschaat pas weer te lopen in november of december.

Nochtans staat er heel wat te gebeuren bij de familie Pfaff. De bevalling van Lindsay bijvoorbeeld. De kijkers zullen echter geduld moeten oefenen tot 2008.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Mary Borsato en Betty de Groot schieten verliefde stellen te hulp die dromen van een onvergetelijk huwelijk, maar zich dat door beperkte financile middelen niet kunnen veroorloven. Mary en Betty halen alles uit de kast om de perfecte budgetbruiloft te organiseren.

'Borsato's Budget Bruiloft', om 22.40 uur op VIJF.

Dossiers