VTM steekt 'De Pfaffs' tijdelijk in de koelkast

donderdag 16 augustus 2007

Opmerkelijk nieuws voor de fans van de populaire reeks 'De Pfaffs' op VTM. De nieuwe reeks van het programma zal niet meteen in september te zien zijn. Er werd beslist om nog even te wachten met het uitzenden van de nieuwe serie belevenissen van de bekende voetbalfamilie.

D


e reeks rond de populairste doelman van Belgi is al jaren succesvol op VTM. In de herfst van vorig jaar haalde de reeks met gemak de 1.000.000 kijkers, maar op het einde van het seizoen bleven er nog amper 500.000 kijkers over. Daarom beslist VTM op de Pfaffs een tijdje van het scherm te houden. De camera's beginnen in Brasschaat pas weer te lopen in november of december.

Nochtans staat er heel wat te gebeuren bij de familie Pfaff. De bevalling van Lindsay bijvoorbeeld. De kijkers zullen echter geduld moeten oefenen tot 2008.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' - Sydney 2000 (foto: Canvas - © VRT 2020)

Ruben Van Gucht blikt in de schaduw van het Fort van Brasschaat terug op de Spelen van 2000 in Sydney met Filip Meirhaeghe, Gella Vandecaveye, An Simons en Leontien Van Moorsel. In Ethiopi ontmoet Van Gucht meervoudig olympisch kampioen Haile Gebrselassie. De Amerikaanse sprintbom Maurice Greene geeft in Texas een inkijk in het leven van een voormalig olympisch kampioen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers