VTM start 'Ranking the Stars' op vrijdag 31 augustus

woensdag 22 augustus 2007

Het nieuwe VTM-programma 'Ranking the Stars' start al op vrijdag 31 augustus. Gastheer Sergio laat tien bloedmooie vrouwen zichzelf en de anderen inschatten en rangschikken.

I


n 'Ranking The Stars' gaan tien vrouwelijke sterren de strijd aan met elkaar, met als inzet: wie kent zichzelf en de anderen het beste? Of, wie heeft de meeste mensenkennis? Ze krijgen lastige vragen voorgeschoteld, zoals: van wie horen we over 5 jaar niks meer?

Wie liegt het meest om haar zin te krijgen? Wie heeft het meeste talent?

Daarna maken ze een lijstje van 1 tot 10 waarin ze zichzelf en de anderen rangschikken. Een panel van honderd Vlaamse mannen doet hetzelfde en de vrouw die de rangschikking van het mannenpanel het best kan inschatten, wint.

'Ranking The Stars' straalt glamour uit en prikkelt alle mannelijke en vrouwelijke zintuigen. De dames zien er prachtig uit, het decor zit vol gouden kantjes en de prikkelende vragen en eerlijke antwoorden zorgen voor de nodige spanning. Zowel bij de dames, bij Sergio als bij de kijker.

Kortom: 'Ranking The Stars' is een luchtig programma met en voor vrouwen, dat net daarom ook de mannelijke helft van de bevolking zal aanspreken!

'Ranking the Stars', vrijdag 31 augustus om 21.15 uur bij VTM.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers