VTM ondertitelt voortaan 'Het Nieuws'

donderdag 23 augustus 2007

Vanaf september zal de redactie van VTM 'Het Nieuws' van 19.00 uur volledig ondertitelen via VTMText pag. 888. Vandaag ondertitelt VTM al meer eigen Nederlandstalige programma's via VTMText. Maar 'Het Nieuws' blijft een van de moeilijkste programma's om van ondertiteling te voorzien.

Het

is een rechtstreeks programma waar er heel veel live interventies zijn en waar de ondertitelaars dus op voorhand niet weten wat er zal worden gezegd. Daarom moesten we een manier vinden om 'Het Nieuws' LIVE tijdens de uitzending van ondertitels te voorzien. Daarvoor hebben we technisch een volledig nieuw platform opgezet met een communicatie tussen de newsroomsoftware en de nieuwste ondertitelingssoftware, met daarbovenop de krachtigste en meest nauwkeurige spraakherkenningssoftware op de markt. 'Het Nieuws', meer dan ooit voor iedereen.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chausse d'Amour' (foto:  TELENET/Vier 2018)

Ludo en Sam ontdekken nieuwe aanwijzingen over wie er twintig jaar geleden betrokken was bij de moord op Allaire. Sylvia en Jrme kunnen het steeds beter met elkaar vinden en plannen een etentje. Willy doet ondertussen zaken met een Albanese pooier.

'Chausse d'Amour', om 22.40 uur op VIER.

Dossiers