VTM maakt eigen 'Ranking The Stars' met Sergio

woensdag 4 juli 2007

Gisteren kon je op TV-Visie nog lezen dat Sergio kandidaat is om naast Francessa Vanthielen 'Dancing On Ice ' te gaan presenteren. Vandaag werd bekend dat Sergio de personalityshow 'Ranking The Sars' zal gaan presenteren.

'


Ranking The Stars' is het beste te typeren als een spannende, confronterende en vooral humoristische personalityshow waarin tien vrouwelijke sterren zichzelf blootgeven.

Elke week worden de dames vragen voorgelegd over zichzelf en over de anderen. De vrouwen moeten een lijstje maken van n tot en met tien waarin ze zichzelf en de anderen moeten rangschikken. Dezelfde vraag is gesteld aan een panel van 100 mannen. De vrouw met de meest overeenkomstige antwoorden wint het spel. Ondertussen leren we de vrouwen veel beter kennen, want elke plaats op de lijst moet wel gemotiveerd worden. Dat kan leiden tot verrassende uitspraken over en weer, want wie zet je op plaats tien en wie op plaats n en waarom? Alle tien vrouwen worden regelmatig en veelvuldig geportretteerd in de media. Zo ontstaan beeldvorming en imago's.

'Ranking The Stars' was afgelopen televisieseizoen al te zien op Nederland 3 bij jongerenomroep BNN. In het najaar komt er zelfs een tweede seizoen, opnieuw gepresenteerd door Paul de Leeuw.

Bron: HLN


DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lisa' - telenovelle (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis', uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen.

'Lisa', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers