Vtm lanceert nieuwe website rond 'Mijn Restaurant'

woensdag 25 februari 2009

Nog zes keer slapen en het is zover! Vtm start volgende dinsdag het tweede seizoen van het populaire 'Mijn Restaurant'. Eind januari kregen de 5 duo's de sleutels van hun pand. Wie niet langer kan wachten, kan nu al een kijkje nemen op de gloednieuwe website.

'Mij

n Restaurant' is terug en Vlaanderen zal het weten. Niet langer in de grote steden, maar eerder in provinciale steden zoals Diest, Kortrijk of Sint-Truiden. De identiteit en de foto's van de vijf duo's heeft vtm al eerder bekend gemaakt. Zij zijn al enkele weken druk bezig om hun pand om te toveren tot een restaurant.

Wie zijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen, kan vanaf nu ook terecht op de gloednieuwe website van 'Mijn Restaurant'. Daar krijg je alle informatie voor de kick-off, dinsdag 3 maart om 20.40 uur op vtm.

LEES OOK: Nieuw seizoen 'Mijn Restaurant!' iets vroeger in premire 

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers