Vtm lanceert nieuwe website rond 'Mijn Restaurant'

woensdag 25 februari 2009

Nog zes keer slapen en het is zover! Vtm start volgende dinsdag het tweede seizoen van het populaire 'Mijn Restaurant'. Eind januari kregen de 5 duo's de sleutels van hun pand. Wie niet langer kan wachten, kan nu al een kijkje nemen op de gloednieuwe website.

'Mij

n Restaurant' is terug en Vlaanderen zal het weten. Niet langer in de grote steden, maar eerder in provinciale steden zoals Diest, Kortrijk of Sint-Truiden. De identiteit en de foto's van de vijf duo's heeft vtm al eerder bekend gemaakt. Zij zijn al enkele weken druk bezig om hun pand om te toveren tot een restaurant.

Wie zijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen, kan vanaf nu ook terecht op de gloednieuwe website van 'Mijn Restaurant'. Daar krijg je alle informatie voor de kick-off, dinsdag 3 maart om 20.40 uur op vtm.

LEES OOK: Nieuw seizoen 'Mijn Restaurant!' iets vroeger in premiŤre 

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

De patiŽnt van Addison en Pete komt in een driehoeksverhouding terecht met haar zus en schoonbroer. Ondertussen proberen Cooper en Sam een gezin ervan te overtuigen dat de gezondheid van hun zoon belangrijker is dan zijn succesvolle sportcarriŤre.

'Private Practice', om 23.45 uur op VTM.

Dossiers