Vtm is opnieuw op zoek naar modetalent

donderdag 16 juli 2009

Begin dit jaar gingen 12 onbekende, maar getalenteerde en gedreven ontwerpers de uitdaging aan om week na week hun creativiteit, visie, vakmanschap en modetalent te bewijzen in 'De Designers'.

G


edurende het ganse parcours werden de kandidaten gevolgd door gastvrouw Evi Hanssen en werden hun creaties beoordeeld door de vaste juryleden ontwerper Christophe Coppens, modejournaliste Veerle Windels en JBC chief buying officer Ann Claes- en door gastjuryleden uit de fine fleur van de Belgische modewereld.

An Buermans uit Antwerpen haalde de finish en kreeg zo verschillende sleutels in handen om het te maken in de modewereld: een eigen collectie ontwerpen die daadwerkelijk in de winkelrekken kwam te hangen, publicatie van haar ontwerpen in de modespecial van Weekend Knack en een job als fashion designer.

De eerste collectie van An een lentecollectie met vrolijke kleuren en bonte prints als rode draad- was op enkele dagen uitverkocht en inmiddels is ook haar zomercollectie uit.

Vtm wil een vervolg brengen op 'De Designers' en opent hierbij dan ook de zoektocht naar Vlaanderens nieuwste modetalent.

  • Wil jij net zoals An Buermans je modedroom realiseren?
  • Droom je ervan om je eigen collectie in de winkelrekken te zien hangen?
  • Is kleren maken je passie en ontwerpen je leven?

Of je nu autodidact bent, afgestudeerd aan de modeacademie of gewoon een natuurtalent, 'De Designers' biedt je een unieke kans om je talent te laten zien en te ontwikkelen!

Schrijf je nu in!

  • Stuur een brief met je motivatie en je persoonlijke gegevens naar:
  • De Designers Postbus 222 1800 Vilvoorde
  • Voeg bij deze brief ook enkele foto's van je ontwerpen!
  • Je kan je ook inschrijven via de vtm-website.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers