VRT staakt dan toch en brengt een hele dag 'Music For Life'

dinsdag 20 december 2011

De VRT-directie en vakbonden hebben overlegd over de gevolgen van de algemene staking van de overheidsvakbonden op onze programmering en producties. De vakbondsactie bij VRT start op woensdagavond 21 uur en eindigt donderdagavond om 19 uur. Op alle radio- en tv-netten wordt de normale programmering vervangen door 'Music For Life'. De uitzending van 'De Glazen Show' blijft behouden.

Op alle VRT-radionetten zal van woensdagavond 21 uur tot donderdagavond 19 uur de 'Music For Life' uitzending te horen zijn.

De televisienetten nemen de streaming van 'Music For Life' over.


  • Eén pikt in vanaf woensdagavond 21/12 om 21.15 uur. 'Ook getest op mensen' wordt geprogrammeerd na 'Thuis' en wordt uitzonderlijk op voorhand opgenomen.
  • Canvas pikt in op 'Music For Life' na 'Terzake' om 20.45 uur.
  • Op woensdag is 'De Glazen Show' te zien op zowel Eén als Canvas.
  • Ketnet is er donderdag opnieuw van 19 tot 20 uur en maakt een aangepaste programmering.


De informatie-opdracht van de VRT wordt maximaal gevrijwaard:

  • 'Het Journaal': normale uitzending van het Journaal Laat op woensdag 21/12, en ingekorte Journaals om 13 en 18 uur op donderdag 22/12. Vanaf 19 uur opnieuw normale programmering.
  • Radionieuws: hoofdbulletins van 5 minuten om 22 en 24 uur op woensdag 21/12, en om 7, 8, 12, 13, 17 en 18 uur op donderdag 22/12. Op de andere uren bulletins van 1 minuut.
  • Online: beperkter aanbod op deredactie.be, sporza.be en cobra.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

"Wanneer was u voor het laatst verliefd?", "Heeft de paus altijd gelijk?" of "Moet het celibaat niet afgeschaft worden?". Zes priesters krijgen in een lege televisiestudio anonieme vragen van het publiek voorgeschoteld die ze moeten beantwoorden. Siska Schoeters gaat radio maken bij Radio Maria en meldt zich aan in de gevangenis van Brugge.

'Durf te Vragen', om 20.35 uur op En.

Dossiers