Voorjaar En: een nieuw programma met Lieven Scheire

dinsdag 13 december 2011

Dit voorjaar gidst Lieven Scheire de kijkers wekelijks door de wondere wereld van de wetenschap. Van haar onmetelijke vlakten tot haar diepste krochten. Hij doet dat niet alleen, maar met een aantal even gekke als geniale assistenten. Samen nemen ze de kijkers mee naar een verrassend universum waar Entertainment gelijk is aan mc2.

Kwart-'Neveneffect' Lieven Scheire (30) maakt er op radio en tv geen geheim van dat hij iets met wetenschap heeft. In zijn fysicarubriek in 'De Laatste Show' maakte hij wekelijks een wetenschappelijk spagaat tussen wet en werkelijkheid, tussen theorie en praktijk, tussen atoom en bom.


Vroeg of laat moest die voorliefde - met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid - tot een volwaardig programma leiden. Quod erat demonstrandum.

Een nieuw programma met Lieven Scheire: later dit voorjaar op Eén.

DOSSIER: Voorjaar 2012 op En

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

De danscrew van Jay behaalt de finale van het Britse kampioenschap, maar dan stopt Jay plots met zijn passie en moet Carly het van hem overnemen. Tot overmaat van ramp raken ze hun oefenruimte kwijt en worden ze gedwongen om samen te werken met de balletdansers van de Royal Dance School in ruil voor oefenruimte.

'StreetDance 3D', film uit 2010 met oa. Nichola Burley, om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers