Vlaams-Marokkaanse ankervrouw op tvbrussel

zondag 10 februari 2008

Op zondag 10 februari is bij de regionale zender tvbrussel een nieuwe ankervrouw te zien. Niets bijzonder ware het niet dat het de eerste Vlaams-Marokkaanse ankervoruw is bij de hoofdstedelijke nieuwszender.

D


e 24-jarige Yasmina El Messaoudi zal vanaf zondag  10 februari het nieuws presenteren op tvbrussel. El Messaoudi is al sinds 2004 aan de slag bij tvbrussel, als medewerkster van het jongerenmagazine 'Bende Van Brussel' en ook als vervangster voor het weekoverzicht. Verder werkt ze ook voor radiozender FM Brussel en het weekblad Libelle.

'Nu gaat zij op regelmatige basis meedraaien in de journalistenploeg en wordt ze een van de schermgezichten van de zender. Met Yasmina wenst tvbrussel verder te gaan op de ingeslagen weg. De zender programmeert in zijn 'Vrij Podium' al een uitzending die geproduceerd wordt door Marokkaanse Brusselaars. tvbrussel wenst zich immers te richten tot alle Brusselaars.', aldus hoofdredacteur Jan De Troyer.

Bron: HLN.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Jillian Armacost is getrouwd met astronaut Spencer. Als hij in de ruimte is, is ze altijd bang dat er iets zal gebeuren. Dan wordt haar angst werkelijkheid. Tijdens een routinemissie verliest de aarde twee minuten het contact met de space shuttle. Niemand weet waarom. Spencer overleeft het voorval en terug op aarde lijkt alles in orde, maar Jillian vertrouwt het niet. Ze denkt dat haar man is veranderd. Wanneer ze zwanger wordt, begint ze nachtmerries te krijgen en wordt ze depressief. Het gevoel blijft knagen dat er iets mis is met haar man. Ze begint bang voor hem te worden en raakt steeds meer in de war. Wordt ze langzaam gek en is ze een gevaar voor zichzelf en haar ongeboren baby's? Of is ze terecht doodsbang voor haar echtgenoot?

'The Astronaut's Wife', film uit 1999 met oa. Johnny Depp en Charlize Theron, om 20.25 uur op VIJF.

Dossiers