VIJFtv tevreden: 'We love Lien Van de Kelder'

dinsdag 7 augustus 2007

Gisteren schreef TV-Visie al over de carrièrewending van 'Thuis'-actrice Lien Van de Kelder. Haar eerste programma 'Outback Luke' wordt voor VIJFtv één van de belangrijkste programma's van dit najaar. Met de komst van Lien als gastpresentatrice blijft de zender investeren in sterke personen die zich helemaal thuis voelen bij VIJFtv.

V


IJFtv-netmanager Lieve Vyverman reageert bijzonder opgetogen: 'We love Lien Van de Kelder! Toen ze vorig jaar verkozen werd tot meest begeerlijke Belgische, verklaarde Lien dat ze erg gecharmeerd was maar dat ze het totaal niet had verwacht. En dat typeert Lien, buiten het feit dat ze ongelooflijk knap, sexy en intelligent is, blijft ze altijd zichzelf. Ik vind het een ongelooflijke eer dat Lien voor VIJFtv heeft gekozen om haar eerste grote programma te maken. Pittig, stoer en stylish dat is Lien en dat willen wij vrouwen toch allemaal een beetje zijn...'.

Ook Lien zelf reageert op haar nieuwe tv-opdracht: 'Als ik aan VIJFtv denk, denk ik aan: jong, bruisend, actief, toekomstgericht en zelfbewust. Waarden waar ik me echt wel in kan vinden. Ik ben ongelofelijk gecharmeerd dat VIJFtv mij vraagt om hun eerste grote avonturenprogramma te presenteren. Het doet deugd dat ik meteen zoveel vertrouwen krijg van deze zender. Ik ben ook al een tijdje fan van series als Grey's Anatomy en Sex and the city, dus ik zit hier op mijn plaats. Ik vind het ook belangrijk om met gemotiveerde, professionele mensen te werken. Toen ik de crew voor het eerst ontmoette klikte het meteen en merkte ik dat ook dit mensen zijn die er één voor één voor willen gaan.

Toen de ploeg van de serie Thuis een tijdje geleden ging filmen in Australië, kriebelde het ook bij mij. Een TV-programma maken aan de andere kant van de wereld is al jaren mijn droom. En kijk, nog geen jaar later geeft Vijftv me nu die kans. Ik ben amper 24. Zalig toch.

Ik hou van avontuurlijke backpackreizen, onlangs trok ik nog door West-Afrika en Cambodia. Voor dit programma verblijven we in de zeer ruwe, niet-toeristische Outback. Ik heb een overlevingskit gekregen met een scalpel en spullen om slangenbeten te neutraliseren. In ons gebied leven namelijk de drie meest dodelijke slangen ter wereld. Het krioelt er ook van de krokodillen. We mogen enkel onder begeleiding van aboriginals het gebied doorkruisen. Wil je nog meer weten?"

Het programma: 'Outback Luke'
In Outback Luke vertrekken twaalf Vlaamse en Nederlandse jonge, hippe vrouwen met een uitzonderlijk hoog 'Sex and The City'-gehalte naar een prachtig landgoed om daar een rijke vrijgezel te ontmoeten en te verleiden. Klinkt bekend in de oren…

Hun verbazing is echter groot wanneer ze in een wereld worden gedropt die sterk contrasteert met hun luxueuze dagelijkse leventje waar uiterlijk, geld, shoppen én schoenen meer dan belangrijk zijn.

Ze komen terecht in een van de meest onherbergzame gebieden ter wereld. Wekenlang ploeteren de dames door het rode stof en de ruige wildernis van de bloedhete en verlaten Australische Outback. De dames hebben één enkel doel voor ogen: het hart veroveren van de avontuurlijke vrijgezel en rasechte Aussie Luke Brooks. De ontwapenende manier waarop de meisjes deze uitdaging aangaan, levert naast hilarische situaties ook hartverwarmende televisie op.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lisa' - telenovelle (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis', uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen.

'Lisa', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers