VIJFtv geeft vandaag aftrap nieuw televisieseizoen

maandag 27 augustus 2007

De zomervakantie van 2007 is bijna definitief voorbij...Ook op het kleine scherm gaat dit niet onopgemerkt voorbij. Niet VTM of En geven vandaag de aftrap voor het nieuwe televisieseizoen, wel vrouwenzender VIJFtv. De zender krijgt vandaag niet alleen een nieuw kleedje en maar lanceert ook omroeper Gene Thomas...

H


ij mag de spits afbijten en zal voortaan samen met Els Tibau en Sophie Dewaele de kijkers van VIJFtv door de programma's loodsen. Echt nieuwe programma's staan er vanavond nog niet op het menu. Grote broer VT4 blikt wel al vooruit naar het nieuwe seizoen. Om 20.15 uur krijgt de VT4-kijker een eerste terugblik op de voorbije seizoenen van 'Lost'.

Voor de rest van de week draait het zomerschema nog op volle toeren. Behalve op vrijdagavond, dan gooit VTM zijn eerste troef op tafel: 'Ranking the Stars' waarin 10 bloedmooie dames elkaar vergelijken en beoordelen onder het deskundige oog van Sergio.

Alle nieuwtjes over het nieuwe tv-seizoen kan je terugvinden in het speciale TV-Visie dossier.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers