VIJFtv bevestigt derde seizoen van 'Astrid in Wonderland'

woensdag 25 april 2012

Terwijl het tweede seizoen van 'Astrid in Wonderland' geniet van erg mooie kijkcijfers, maakte de Hollywooddiva zopas via twitter bekend dat VIJFtv dit najaar ook een derde seizoen van het glamoureuze sprookje brengt. Of ze nu op torenhoge Louboutins paradeert of over Venice Beach rolt in een sumoworstelpak, het blijft genieten van haar ongeremde spontaniteit. De waanzinnige Hollywoodsetting en de immer nuchtere Astrid uit Vlaanderen zijn de ideale match. Stof genoeg om haar avonturen met den John en de Lau ook dit najaar te delen met Vlaanderen.

ALOHA! Astrid naar Hawaii
Een verjaardag gaat niet onopgemerkt voorbij. Toch niet als je Astrid Bryan bent. Na een dagje fun op het strand, een brainfreez in de ijsshop en de verwennerij van den John, mag ze nu met haar twee mannen op birthdaytrip naar Hawaii. En dat blijkt truly amazing, alleen: er zitten iets te veel beestjes voor Astrid. Astrid blijkt een dolfijnenfobie te hebben...


'Astrid in Wonderland', vrijdag 27 april om 21.30 uur op VIJFtv.

DOSSIER: Najaar 2012: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
VIJFtv

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kinderen van het Verzet' (Canvas)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

'Kinderen van het Verzet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers