VIER stuurt partijvoorzitters toch niet op afzondering

zaterdag 25 augustus 2012

VIER en Woestijnvis hebben beslist om de partijvoorzitters van de belangrijkste politieke partijen toch niet in quarantaine te plaatsen. Dat meldt persagentschap Belga zaterdag. Aan het begin van de zomer raakte bekend dat Woestijnvis voor haar nieuwe actuashow op VIER een aantal partijvoorzitters gedurende 24 uur wilde afzonderen, enkel in het gezelschap van camera's.

Er komt geen quarantaine met de partijvoorzitters van de grootste politieke partijen. Dat meldt Belga. De opnames zouden normaal volgende dinsdag plaatsvinden, maar een aantal voorzitters zou de medewerking hebben afgezegd.


SBS-woordvoerder Kristof Demasure bevestigt het nieuws. 'Het project is inderdaad geschrapt. Het item zou worden geïntegreerd in de actuashow met Tom Lenaerts, maar dat gaat dus niet door', zo zegt hij.

Bron: gva.be - Belga


Lees ook:
VIER zoekt andere datum voor experiment met partijvoorzitters

DOSSIER: Op weg naar een nieuw VT4

volledig dossier
VIER

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De laatste dagen van WOII. De 19-jarige korporaal Willi Herold vindt een achtergelaten uniform van een kapitein van de Duitse luchtmacht. Vermomd als Hauptmann Herold verzamelt Willi soldaten om een denkbeeldige opdracht uit te voeren.

'Cinema Canvas - Der Hauptmann', film uit 2017 met oa. Max Hubacher, om 21.25 uur op Canvas.

Dossiers