VIER stuurt partijvoorzitters toch niet op afzondering

zaterdag 25 augustus 2012

VIER en Woestijnvis hebben beslist om de partijvoorzitters van de belangrijkste politieke partijen toch niet in quarantaine te plaatsen. Dat meldt persagentschap Belga zaterdag. Aan het begin van de zomer raakte bekend dat Woestijnvis voor haar nieuwe actuashow op VIER een aantal partijvoorzitters gedurende 24 uur wilde afzonderen, enkel in het gezelschap van camera's.

Er komt geen quarantaine met de partijvoorzitters van de grootste politieke partijen. Dat meldt Belga. De opnames zouden normaal volgende dinsdag plaatsvinden, maar een aantal voorzitters zou de medewerking hebben afgezegd.


SBS-woordvoerder Kristof Demasure bevestigt het nieuws. 'Het project is inderdaad geschrapt. Het item zou worden geïntegreerd in de actuashow met Tom Lenaerts, maar dat gaat dus niet door', zo zegt hij.

Bron: gva.be - Belga


Lees ook:
VIER zoekt andere datum voor experiment met partijvoorzitters

DOSSIER: Op weg naar een nieuw VT4

volledig dossier
VIER

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers