Vanseveren geen adviseur meer bij EXQI

maandag 17 augustus 2009

Wim Vanseveren stopt als strategisch adviseur bij EXQI. Het was zijn taak om de krijtlijnen uit te tekenen van de nieuwe algemene zender van Alfacam. EXQI Plus krijgt nu in heel Vlaanderen een plaatsje op de analoge kabel en dus is volgens topman Gabriel Fehervari de opdracht van Vanseveren volbracht.

D


e taak van Wim Vanseveren bij EXQI zit erop. Hij verlaat daarom het bedrijf en zal zich nu met zijn BVBA Uitzichten toespitsen op het adviseren van mediabedrijven. 'Het is nooit de bedoeling geweest om ook de operationele leiding van EXQI Plus op mij te nemen', aldus Vanseveren. 'Het is niet uitgesloten dat we bij de ontwikkeling van nieuwe projecten weer beroep zullen doen op Vanseveren', zegt een Alfacam-woordvoerder.

Bron: standaard.be

DOSSIER: EXQI Plus: de nieuwe zender van Alfacam

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Londen, 1891. De briljante detective Sherlock Holmes en zijn trouwe assistent Watson kunnen maar net vermijden dat Lord Blackwood, een aanhanger van de zwarte magie, een vrouw op rituele wijze vermoordt. Blackwood wordt gearresteerd en komt in de gevangenis terecht. Kort voor zijn executie verkondigt Blackwood dat hij zal opstaan uit de dood om wraak te nemen op iedereen die zijn pad kruist. Kort na Blackwoods executie lijkt het alsof hij inderdaad is herrezen: in zijn graf wordt het lichaam van de vermiste Luke Reordan gevonden en enkele getuigen beweren Blackwood te hebben gezien.

'Sherlock Holmes', om 20.25 uur op VIER.

Dossiers