Vanaf maandag nieuwe afleveringen 'Familie'

donderdag 30 augustus 2007

Eén op de 3 Vlaamse kijkers –marktaandeel van 31,5 % op VVA 18-54- stemde in het vorige televisieseizoen op 'Familie' af en leefde mee met de ups en downs van de familie Van den Bossche en hun entourage. En ze kregen het hard te verduren...

H


et elektronica-imperium zakte als een kaartenhuisje in mekaar, mater familias Anna moest met spoed naar het ziekenhuis worden overgebracht, Xavier Latour realiseerde zijn wraakactie, … en Bjorns leven werd overhoop gehaald door het weerzien met zijn eerste lief, Veerle.

Om de fans van het eerste uur toe te laten het geheugen op te frissen, maar ook om nieuwe kijkers de kans te geven in 'Familie' te stappen, worden op zondag 2 september 2007 om 17u55 alle grote gebeurtenissen op een rijtje gezet. 

Op 3 september 2007 start dan het nieuwe –inmiddels 17de- seizoen van 'Familie'. De soap blijft op zijn vertrouwde plek in de programmatie, nl. van maandag tot en met zaterdag om 19u55. 

Wat de verhaallijnen van begin september betreft kunnen we o.a. onthullen dat Peter Van den Bossche nog altijd financieel aan de grond zit en dat een persoonlijk faillissement dreigt. Hoewel de situatie ronduit uitzichtloos is, blijft hij vechten om het levenswerk van zijn vader te redden. Met dat doel voor ogen trekt hij zelfs samen met Bart voor een tijdje naar Zuid-Afrika. Rob wordt nog altijd heen en weer geslingerd tussen de twee liefdes in zijn leven, Isabelle en Rita. Het wordt er niet eenvoudiger voor hem op als zijn ex-vrouw het in Antwerpen voor bekeken houdt. Of dit de zoveelste bevlieging is van Rita zal moeten blijken. Mario bewijst dat hij echt wel haar op zijn tanden heeft en hij gaat in tegen Veronique en haar bondgenoot Bert. Van deze laatste komen we trouwens bewogen details uit zijn verleden te weten en hij krijgt uit zeer onverwachte hoek met een geduchte tegenstander te maken…  

Op langere termijn worden er verschillende nieuwe personages geïntroduceerd. Fred Van Kuyck is de eerste in het rijtje en hij zal vanaf eind september gestalte geven aan cafébaas Dimi.

De kijker zal ook meegenomen worden naar nieuwe locaties: het VIP-restaurant van Van den Bossche Electronics, het studentenhuis van Pierrot en zijn vrienden, en een nieuw café om er maar enkele te noemen. En als de verhaallijnen er om vragen, zal 'Familie' naar het buitenland trekken.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers