TV-Visie zoekt nieuwe medewerkers!

zaterdag 19 september 2009

Voor de uitbreiding van het medewerkersbestand zijn we dringend op zoek naar redacteurs, verslaggevers, correspondenten en... fotografen. Meewerken aan TV-Visie doe je op vrijwillige basis! En je besist zelf hoeveel tijd je wil/kan besteden aan ons project.

T


V-Visie wil zich blijven onderscheiden en probeert op zoveel mogelijk evenementen, persconferenties en diets meer aanwezig te zijn. Ook willen we steeds de eerste zijn om het laatste nieuws te brengen uit de televisiewereld van Vlaanderen en Nederland. Ook de andere, ons omringende landen, houden we graag in het oog.

Om deze ambitie te verwezenlijken zijn we op zoek naar nog meer vrijwillige, onbezoldigde medewerkers die hun steentje willen bijdragen. Heb je schrijftalent? Bezoek je graag persconferenties en evenementen of heb je een oog voor mooie beelden, dan zoeken we jou misschien wel. TV-Visie is een uitstekende gelegenheid voor beginnende journalisten of studenten journalistiek die graag ervaring in de media willen opdoen.

Echte vereisten omtrent beschikbaarheid stellen we niet, maar we zoeken wel mensen met enige gedrevenheid. Het bezitten van een digitaal fototoestel, een internetverbinding en een gezonde portie durf wordt uiteraard wel op prijs gesteld.

Heb je interesse om vrijwillig met ons mee te werken, aarzel dan niet en stuur ons een korte motivatie via dit contactformulier (kies optie 'Meewerken'), wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden, om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

'The Mistletoe Promise', om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers