TV-Visie zoekt nieuwe medewerkers!

zaterdag 19 september 2009

Voor de uitbreiding van het medewerkersbestand zijn we dringend op zoek naar redacteurs, verslaggevers, correspondenten en... fotografen. Meewerken aan TV-Visie doe je op vrijwillige basis! En je besist zelf hoeveel tijd je wil/kan besteden aan ons project.

T


V-Visie wil zich blijven onderscheiden en probeert op zoveel mogelijk evenementen, persconferenties en diets meer aanwezig te zijn. Ook willen we steeds de eerste zijn om het laatste nieuws te brengen uit de televisiewereld van Vlaanderen en Nederland. Ook de andere, ons omringende landen, houden we graag in het oog.

Om deze ambitie te verwezenlijken zijn we op zoek naar nog meer vrijwillige, onbezoldigde medewerkers die hun steentje willen bijdragen. Heb je schrijftalent? Bezoek je graag persconferenties en evenementen of heb je een oog voor mooie beelden, dan zoeken we jou misschien wel. TV-Visie is een uitstekende gelegenheid voor beginnende journalisten of studenten journalistiek die graag ervaring in de media willen opdoen.

Echte vereisten omtrent beschikbaarheid stellen we niet, maar we zoeken wel mensen met enige gedrevenheid. Het bezitten van een digitaal fototoestel, een internetverbinding en een gezonde portie durf wordt uiteraard wel op prijs gesteld.

Heb je interesse om vrijwillig met ons mee te werken, aarzel dan niet en stuur ons een korte motivatie via dit contactformulier (kies optie 'Meewerken'), wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Blacklist@home' (foto: Ketnet - © VRT 2020)

Oona Coppens is twaalf jaar oud en wil met Tom Waes naar Engeland zeilen. En klein probleem: ze kan niet zeilen. En groot probleem: ook Tom kan niet zeilen. Op vier dagen tijd willen ze zichzelf klaarstomen voor de grote oversteek. Lukt het hen om het Kanaal over te zeilen?

'De Blacklist', om 20.10 uur op En.

Dossiers